Τα πιο αφράτα πιροσκί

Τα πιο αφράτα πιροσκί

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα πιροσκί.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ

500 ml. Νερό, χλιαρό

9 γρ. Μαγιά ξερή

1 κ.γ. Αλάτι

Ελαιόλαδο για το πασπάλισμα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα:

 

Για τις γεμίσεις:

Γέμιση αυγών:

5 Αυγά βρασμένα, ψιλοκομμένα

4 Κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα

1 Κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

Βούτυρο για το σοτάρισμα

Αλάτι

Πιπέρι

 

Γέμιση πατάτας:

200 γρ. Πατάτα βρασμένη

½ Μάτσο άνηθο

2 Κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Λουκάνικα Φρανκφούρτης, κομμένα στη μέση

 

Για το σερβίρισμα:

Κέτσαπ

Μουστάρδα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com


Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.