Βίδες με πέστο βασιλικού

Βίδες με πέστο βασιλικού

#tsoulotip: Για να διατηρήσουμε το πέστο,θα το τοποθετήσουμε σε ένα βάζο ή ένα μπολ ,θα του προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο,θα τυλίξουμε το μπολάκι με διαφανή μεμβράνη και θα το βάλουμε στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ
Για τα μακαρόνια:

300 γρ. Βίδες

7-8 κσ. Ελαιόλαδο

150 ml. Κρέμα γάλακτος

Αλάτι

Πιπέρι

Παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Υλικά για τη πέστο:

70 γρ. Βασιλικός

1 σκ. Σκόρδο,ψιλοκομμένο

20 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη

15 γρ. Κουκουνάρι,καβουρντισμένο

60-70 ml. Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com