Η νοστιμότερη τάρτα της Τοσκάνης φτιάχνεται με ρύζι και γάλα...

Η νοστιμότερη τάρτα της Τοσκάνης φτιάχνεται με ρύζι και γάλα...

Θα μπορούσες να το πεις και ρυζόγαλο στον φούρνο!

Υλικά που θα χρειαστούμε

Βούτυρο για τη φόρμα

180 γρ. ζάχαρη

100 γρ. ρύζι τύπου Arborio (αυτό που χρησιμοποιούμε για το ριζότο)

Αλάτι

6 μεγάλα αυγά

60 ml. ρούμι, μπράντυ, ή κάποιο λικέρ της αρεσκείας σας

Ξύσμα από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι

1 ½ κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας

500 ml. γάλα πλήρες

Διαβάστε περισσότερα στο limeandlife.com