MasterChef: Δεν φαντάζεστε πού θα διαγωνιστεί ο Τιμολέων (photos)
Taste

MasterChef: Δεν φαντάζεστε πού θα διαγωνιστεί ο Τιμολέων (photos)

O νικητής του Masterchef 2018, ο γνωστός Τιμολέων Διαμαντής, ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε έναν ακόμη διαγωνισμό.

Στο Μαϊάμι θα ταξιδέψει τις επό­μενες μέρες, έπειτα από πρόταση που δέ­χθηκε για να μαγειρέψει στον πιο δημοφιλή διαγωνισμό! Μετά το τέλος του παιχνιδιού αποφάσισε να μην κάνει βιαστι­κές κινήσεις και να εξελίξει όσο περισσότε­ρο μπορεί τη δουλειά του. Έτσι και έκανε, με αποτέλεσμα η μια πρόταση να διαδέχεται την άλλη.

Ο ίδιος έχει να αναλάβει μια μεγάλη πρό­κληση!

Στο Μαϊάμι τα πράγματα δεν θα εί­ναι απλά, αφού θα μαγειρέψει στον τελικό του South Beach Seafood Festival με τον άν­θρωπο που έφτασε στον τελικό. .. Τον διάσημο Έλληνα σεφ, Δημήτρη Πυλιώτη.

«Πριν από καιρό μου έκανε ένα τηλεφώνη­μα ο Δημήτρης Πυλιώτης, ο οποίος έχει φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού με θεματική ενότητα τη γαρίδα. Αυτός είναι και ο λόγος , που με προσέγγισε, επειδή έχω πολύ καλές γνώσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι, οπότε θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε παρέα το πιάτο του τελικού», είπε στη secret.

Tιμολέων Διαμαντής

Ο συγκεκριμένος έχει κερδίσει τρεις φορές τον διαγωνισμό, οπότε η πρόσκληση του τιμά ιδιαίτερα τον Βολιώτη σεφ. Ο διαγωνισμός, που θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου, θα προβληθεί από το Travel channel και θα το παρακολουθήσουν εκα­τομμύρια κόσμου.

Ο Τιμολέων θα βρεθεί δίπλα στον καλύτερο, αφού ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είναι ο ιδιοκτήτης του «Poseidon», που πλέον έχει κα­θιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην παραλία του Μαϊάμι. Μεγάλη «αναγνώ­ριση» για το εστιατόριο αποτελεί και η βράβευση, για 3η συνεχόμενη χρονιά, του σεφ ως του καλύτερου στο Μαϊάμι. Επίσης, το πε­ρίφημο Στάδιο της ομάδας των Miami heat τον έχει επιλέξει ώστε να ετοιμάζει τα πιάτα του και να γνωρίσει την ελληνική κουζίνα και στους διάσημους VIP και celebs.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved