Το μοναδικό μυστικό υλικό που χρειάζεσαι για να γίνει το κρέας πιο μαλακό
Taste

Το μοναδικό μυστικό υλικό που χρειάζεσαι για να γίνει το κρέας πιο μαλακό

Ένα είναι το μυστικό για μαλακό κρέας

Όποιο κομμάτι κρέατος κι αν προτιμάς να τρως, είτε μιλάμε για φιλετάκι κοτόπουλο είτε για πανάκριβο μοσχαράκι, μπορείς να κάνεις και το πιο σκληρό κομμάτι να γίνει μαλακό σαν καρδιά μαρουλιού.

Προτού λοιπόν μαγειρέψεις κάποιο σκληρό κομμάτι κρέατος, μπορείς είτε να το μαρινάρεις με κάτι όξινο, όπως το λεμόνι ή το κρασί ή με κάτι με περισσότερα ένζυμα, όπως είναι η παπάγια ή ο χυμός ανανά. Μπορείς επίσης να έχεις μαλακό κρέας αν το βάλεις να ψηθεί σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved