Χοιρινά σουβλάκια με πανσέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Αυτή τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη αξίζει να τη δοκιμάσεις.
Ο κορυφαίος Έλληνας σεφ, προτείνει για σήμερα χοιρινά σουβλάκια με πανσέτα.
Υλικά:
Για την πανσέτα
- 1 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο
- 2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ