Μπανανόψωμο χωρίς ζάχαρη και χωρίς βούτυρο όπως το τρώει η διαιτολόγος
To banana bread όπως πρέπει να είναι
Δεν είναι τυχαίο πως το banana bread, το περίφημο μπανανόψωμο αποτελεί την κορυφαία συνταγή που φτιάχνει όλος ο πλανήτης και στο πρώτο και στο δεύτερο lockdown.
Η Σταυρούλα Κρίκη, διαιτολόγος- διατροφολόγος δημιούργησε μια συνταγή για μπανανόψωμο χωρίς ζάχαρη και χωρίς βούτυρο που μπορείς να τρως ακόμα και κάθε μέρα.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ