Ραντεβού για cocktails στο σπίτι: Πώς θα οργανώσεις το τέλειο virtual party
Taste

Ραντεβού για cocktails στο σπίτι: Πώς θα οργανώσεις το τέλειο virtual party

Παρασκευή βράδυ και η ημέρα μου δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε από τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Τους τελευταίους μήνες νιώθω ότι πρωταγωνιστώ στη «Μέρα της Μαρμότας», αφού έχω την αίσθηση πως ζω την ίδια ημέρα, ξανά και ξανά. Δεν υπάρχει σειρά που να μην έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση και αδυνατώ να σκεφτώ έναν εναλλακτικό τρόπο για να κυλήσει λίγο πιο διασκεδαστικά η βραδιά μου.

Παίρνω το κινητό στα χέρια και αρχίζω να κοιτάζω φωτογραφίες από το 2019. Μου έχουν λείψει τα αγαπημένα μου στέκια. Μου έχουν λείψει οι βραδινές και οι after work συναντήσεις για cocktails στο κέντρο της Αθήνας. Τότε το συνειδητοποιώ: Αφού δεν μπορώ να πάω στο αγαπημένο μου στέκι, γιατί να μην το φέρω στο σπίτι μου; Κατευθύνομαι στο σπιτικό μου μπαρ -δηλαδή το… ντουλάπι με τα ποτά- βγάζω το METAXA και στρέφομαι στη Google η οποία με μία φωνητική εντολή, εμφανίζει στην οθόνη του κινητού μου, μία σειρά από απολαυστικές συνταγές για cocktails στο σπίτι.

Κάπως έτσι, τα ραντεβού για cocktails στο σπίτι -ακόμη και με την παρέα σε απόσταση- έγινε η νέα αγαπημένη μου συνήθεια. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αισθάνεσαι και εσύ ότι θέλεις να βγαίνεις πιο συχνά από τη ρουτίνα της νέας καθημερινότητας, παρακάτω σου έχω μερικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις πώς να φτιάχνεις πανεύκολα το τέλειο cocktail επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι, χωρίς εξοπλισμό. Πώς θα το απολαύσεις; Μόνη σου ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική, σε μία ρομαντική βραδιά εντός με τον σύντροφό σου, κατά τη διάρκεια ενός virtual party με τις φίλες σου, σε μία online βραδιά καραόκε με την παρέα. Χρειάζεται απλώς λίγη φαντασία και το τέλειο cocktail για να απογειωθεί μία φαινομενικά συνηθισμένη βραδιά στο σπίτι.

Ιδού, λοιπόν, τρία απολαυστικά cocktails που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι, εύκολα και γρήγορα!

metaxa1

Απολαυστικό και δροσιστικό ΜΕΤΑΧΑ με Tonic

#apolafsteypefthina

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved