Λαχταριστό ριζότο με παντζάρια από τον Άκη Πετρετζίκη
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει ριζότο με παντζάρια και μας δίνει τη συνταγή του.
Συστατικά
Για τα παντζάρια
200 γρ. παντζάρια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
Για το ριζότο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. ρύζι αρμπόριο
50 γρ. κρασί λευκό
1 κ.σ. μάραθο, σε σκόνη (προαιρετικά)
800 γρ. νερό, βραστό
2 κ.σ. ζωμό κοτόπουλου σε βαζάκι
1 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
80 γρ. βούτυρο
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ