Corn dogs με καπνιστό τόνο και σάλτσα ταρτάρ από τον Άκη Πετρετζίκη!
Η απόλυτη συνταγή για ένα σνακ που κερδίζει τους πάντες!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Συστατικά
Για τα corn dogs
250 γρ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
18 γρ. μαγιά ξηρή
30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. καλαμποκάλευρο
1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
50 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
1 αβγό, για το άλειμμα
Για τη γέμιση
320 γρ. τόνο, πικάντικο καπνιστό
200 γρ. τυρί κρέμα
150 γρ. καλαμπόκι , σε κονσέρβα
1/4 ματσάκι άνηθο
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Για τη σάλτσα
ταρτάρ
1 κρεμμύδι, μικρό
100 γρ. κάππαρη
100 γρ. αγγουράκι τουρσί
100 γρ. νερό
350 γρ. μαγιονέζα
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
πιπέρι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com