Μαλακά μπισκότα με γέμιση από τον Άκη Πετρετζίκη!
Αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε γιατί είναι νοστιμότατα!
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες του Άκη Πετρετζίκη και η επιτυχία είναι δεδομένη!
Συστατικά
Για τα μπισκότα
240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
5 κ.σ. κακάο, σκόνη
1 1/8 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
120 γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κρόκους
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
250 γρ. γάλα, 3,5%
Για τη γέμιση βανίλιας
500 γρ. τυρί κρέμα
120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. ζάχαρη άχνη
2 λοβούς βανίλιας
Για τη γέμιση
λεμόνι500 γρ. τυρί κρέμα
120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. ζάχαρη άχνη
2 λοβούς βανίλιας
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1/2 κ.γ. λεμόνι, το άρωμα
Για τη γέμιση σοκολάτα
450 γρ. ζάχαρη άχνη
110 γρ. βούτυρο
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
120 γρ. κακάο
Για τη γέμιση
κανέλα
400 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. μέλι
20 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κανέλα, σκόνη
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com