Χαλβάς σιμιγδαλένιος στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη
Είναι το γλυκό που μπορείς να απολαύσεις οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Θα χρειαστείτε
3/4 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα σιμιγδάλι, ψιλό
1 κούπα σιμιγδάλι, χονδρό
1 κ.γ. κανέλα
3 κούπες ζάχαρη κρυσταλλική
4 κούπες νερό
ξύσμα πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
100 γρ. αμύγδαλα φιλέ
Για το σερβίρισμα
μέλι
αμύγδαλα φιλέ
κανέλα
Δείτε τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ