Αυθεντική καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη
Αυθεντική καρμπονάρα από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
500 γρ. σπαγγέτι, Νο6
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. guanciale
1 κ.σ. βούτυρο
1 αβγό
4 κρόκους
Για το σερβίρισμα
πιπέρι
100 γρ. πεκορίνο
Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι, τα σπαγγέτι και βράζουμε 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά να κάψει.
Κόβουμε το guanciale σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο καυτό τηγάνι.
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ