Μους γιαουρτιού με καραμελωμένα αμύγδαλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Μους γιαουρτιού με καραμελωμένα αμύγδαλα από τον Άκη Πετρετζίκη! Εύκολη συνταγή για δροσερή σπιτική μους με γιαούρτι, ινδοκάρυδο και λεμόνι!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τη μους γιαουρτιού
3 γρ. φύλλα ζελατίνης
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
20 γρ. ινδοκάρυδο
20 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τα καραμελωμένα αμύγδαλα
200 γρ. αμύγδαλα, ψημένα
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
1 κ.σ. μέλι
φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ