Τρελά ερωτευμένη η Ελληνίδα ηθοποιός! Το ταξίδι-έκπληξη στο Παρίσι και η τούρτα γενεθλίων! (φωτό)
Travel

Τρελά ερωτευμένη η Ελληνίδα ηθοποιός! Το ταξίδι-έκπληξη στο Παρίσι και η τούρτα γενεθλίων! (φωτό)

Το λέει συχνά στα social media, ότι από τότε που απέκτησε την κόρη της, είναι πλήρης και πολύ ευτυχισμένη! Πλέον έχει και έναν ακόμα λόγο να είναι ακόμα πιο πλούσια σε συναισθήματα!

Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα η οποία ανέβασε φωτογραφίες από το Παρίσι όπου βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζαντωνά ο οποιός της έκρυψε μία πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της. Πράγματι, το ζευγάρι έφυγε χωρίς την κόρη του Θάλεια για να γιορτάσει στη ρομαντική πρωτεύουσα της Γαλλίας τα γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία βέβαια αυτόματα, μετά από αυτό, έγιναν ξεχωριστά και σίγουρα θα τα θυμάται για πάντα! Η ίδια, έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, αποκαλύπτοντας τα πραγματικά της συναισθήματα:

«Τα φετινά μου γενέθλια, ήταν διαφορετικά! Δεν ήμουν σπίτι μου, δεν ήμουν σε κάποιο θέατρο, δεν είχα τους φίλους μου ούτε και το παιδί μου μαζί... Τα γιόρτασα σε μια άλλη χώρα, μόνο με τον αγαπημένο μου και με νέους φίλους που ελάχιστα γνωρίζω αλλά εκτιμώ πολύ! Και ήταν υπέροχα... Γιατί η ζωή μου είναι υπέροχη και η ευχή που κάνω πριν σβήσω το κεράκι τα τελευταία χρόνια που απέκτησα την Θαλεια, είναι ίδια κι απαράλλακτη: «Δεν χρειάζομαι τιποτα, τα έχω όλα!!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved