Ο Μάκης Παντζόπουλος ανέβασε τις πρώτες φετινές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τα Άχλα! (pics)
Travel

Ο Μάκης Παντζόπουλος ανέβασε τις πρώτες φετινές φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τα Άχλα! (pics)

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε και ο Μάκης Παντζόπουλος, σύζυγός της Ελένης Μενεγάκη, βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να την εγκαινιάσει! 

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι διαθέτει στα όμορφα Άχλα της Άνδρου το προσωπικό του καταφύγιο όπου απομονώνεται μαζί με τα παιδιά της παρουσιάστριας και τη μικρή Μαρίνα τους για να απολαύσουν τα καλοκαίρια τους.

Φυσικά η Ελένη Μενεγάκη, με την πρώτη ευκαιρία ταξιδεύει μέχρι το νησί προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και να απολαύσει όμορφες και ήρεμες στιγμές σε ένα πραγματικά πολύ όμορφο μέρος πάνω στη θάλασσα.

Ο Μάκης Παντζόπουλος λοιπόν ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες τους για φέτος, με την Ελένη να απολαμβάνει με ένα πολύ όμορφο μπικίνι και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο τα πρώτα χάδια του ήλιου.

Ο επιχειρηματίας δεν ανέβασε μόνο φωτογραφίες της συζύγου του αλλά και διάφορων τοπίων όπως και ενός αλόγου που έπαιζε με το νερό της θάλασσας.

Μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε και έμοιαζε με καρτ ποστάλ ήταν αυτή με ένα εκκλησάκι που βρίσκεται σε έναν λόφο στην παραλία στα Άχλα που λατρεύει τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε και... καλό καλοκαίρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved