Μενεγάκη: Νέα φωτογραφικά στιγμιότυπα (και χωρίς ρετούς) από τις διακοπές της με σκάφος! (photos)
Travel

Μενεγάκη: Νέα φωτογραφικά στιγμιότυπα (και χωρίς ρετούς) από τις διακοπές της με σκάφος! (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη χαίρεται όσο κανένα άλλο το φετινό καλοκαίρι της, έχοντας δίπλα της ό,τι ακριβώς ήθελε! Την οικογένειά της! 

Η όμορφη παρουσιάστρια πράγματι φέτος στις διακοπές της έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία της με τον απλό κόσμο ο οποίος, πλέον έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει πού βρίσκεται και τι κάνει η Ελένη μαζί με την οικογένειά της στις διακοπές της.

Είναι μία επικοινωνία που χαίρεται πολύ και εκείνη αφού δέχεται βροχή τα σχόλια για την ίδια και την οικογένειά της.

Σήμερα, η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ακόμη μία φωτογραφία της εν πλω, πάνω στο φουσκωτό σκάφος που διαθέτει.

Με αυτό χαίρεται τις διακοπές της τα τελευταία χρόνια, άλλοτε στο Αιγαίο και τις αγαπημένες της Κυκλάδες και άλλοτε στο Ιόνιο που είναι επίσης ένας πολύ αγαπημένος θαλασσινός προορισμός της ίδιας και του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η Ελένη ποζάρει εντελώς άβαφη και χωρίς ρετούς ενώ έχει δύο από τις τρεις κόρες της (λείπει η μικρή Μαρίνα η οποία δεν είναι στο 'πλάνο') στο πλευρό της.

Στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας που αμέσως δέχτηκε... βροχή τα likes έγραψε η ίδια: "Στην Κεφαλονιά με τα κορίτσια μου" ενώ στο φόντο φαινόταν το απίστευτο φυσικό κάλλος του νησιού.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved