Δεν φαντάζεστε με ποια ηθοποιό «τσακώσαμε» τον Νίκο Παπαδάκη! (photos)
Travel

Δεν φαντάζεστε με ποια ηθοποιό «τσακώσαμε» τον Νίκο Παπαδάκη! (photos)

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Παπαδάκη αλλά δεν ήταν μόνος αλλά με πασίγνωστη Ελληνίδα και πανέμορφη ηθοποιό η οποία είναι και μοντέλο!

Ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος κάνει και επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ και η όμορφη ηθοποιός η οποία κατά καιρούς αναλαμβάνει και δουλειές ως μοντέλο, τον τελευταίο καιρό κάνουν πολύ καλή παρέα καθώς διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη συμπρωτεύουσα για να είναι παρόντες στην πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ the musical» που ανεβαίνει στο θέατρο Vergina στη συμπρωτεύουσα.

Οι δύο φίλοι έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα με αυτό το ταξίδι τους, κάνοντας σχέδια για τη διασκέδασή τους πριν και μετά τη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου στην οποία πρωταγωνιστούν ο Κώστας Μακεδόνας, η Κατερίνα Κούκα, η Νίνα Λοτσάρη, η Σοφία Μουτίδου, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Νικολέτα Καρρά.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες με ποια ηθοποιό "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Παπαδάκη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved