Travel

Τα νυχτοπερπατήματα του Σρόιτερ στη Μύκονο χωρίς τη σύζυγό του Ιωάννα! (vid)

Gossip-tv Team

Ο άνκορμαν του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού το δελτίο του τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, κάνει διακοπές στη Μύκονο.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια χωρίς την εντυπωσιακή σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη, αλλά με έναν φίλο του με τον οποίο στην συνέχεια πήγαν για ποτό σε γνωστό κοσμικό στέκι του νησιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Αντώνης Σρόιτερ, εκτός από το κεντρικό δελτίο του Alpha θα παρουσιάζει και μια νέα εκπομπή, που θα αντικαταστήσει την Αυτοψία και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα στην late night ζώνη του καναλιού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά του με τον φίλο του, έχοντας μείνει ήσυχος πως τα κορίτσια του, η σύζυγός του δηλαδή και τα κοριτσάκια τους απολαμβάνουν τον ύπνο τους και ξεκουράζονται την ίδια ώρα.

Η οικογένεια Σρόιτερ αυτόν τον καιρό απολαμβάνει περίοδο διακοπών και μάλιστα προ ημερών ο δημοσιογράφος ανέβασε φωτογραφίες από θαλάσσια βόλτα που έκαναν στη μέση του... Αιγαίου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved