Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του από τη Νάξο!
Travel

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του από τη Νάξο!

Τις πρώτες μέρες διακοπών διανύει η οικογένεια Χατζηνικολάου με τον anchorman να απολαμβάνει τις πρώτες χαλαρές στιγμές του μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. 

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 και της επιτυχημένης εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» δείχνει να έχει λατρέψει τις ομορφιές του νησιού.

Εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της Νάξου προ ημερών απαθανάτισε όμορφα σημεία και τα μοιράστηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram ενώ η λεζάντα του ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε διαβάσει:

«Δεν είναι οι Μαλδίβες! Είναι η υπέροχη Νάξος!», σημείωσε με τους followers του να του μιλούν για τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε επιλέξει το νησί της Άνδρου. Φροντίζει κάθε χρόνο να περνά αυτό το διάστημα στα Ελληνικά νησιά θέλοντας να «αδειάσει» το κεφάλι του από κάθε υποχρέωση.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος σήμερα μας χάρισε κι άλλο ένα μοναδικό στιγμιότυπο αφού είναι λάτρης των social media και πάντα οι φωτογραφίες που επιλέγει να δημοσιεύσει έχουν κάτι μοναδικό, είτε πρόκειται για σπάνιες στιγμές με τα παιδιά του είτε με την κούκλα σύζυγό του. Μία τέτοια φωτογραφία ανέβασε και σήμερα (24/7) με τον ίδιο να απεικονίζεται αγκαλιά με την σύζυγό του Κρίστυ.

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: "Καλοκαιρινά χαμόγελα στην πανέμορφη Απείρανθο της Νάξου, πριν από λίγες μέρες…"

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία αλλά και στιγμιότυπα που απαθανάτισε τις προηγούμενες μέρες με τις ομορφιές της Νάξου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved