Μοναδική εμπειρία: Γαστριμαργικό δείπνο κάτω από τον Ιερό Βράχο (photos)
VIP Life

Μοναδική εμπειρία: Γαστριμαργικό δείπνο κάτω από τον Ιερό Βράχο (photos)

Το δείπνο αποτελεί μια γαστριμαργική εμπειρία!

Η κυρία Ελένη Αντωνιάδου, γενική διευθύντρια της brainstorm, με αφορμή το re-opening του Εστιατορίου στο Μουσείο της Ακρόπολης, υποδέχθηκε γνωστά ονόματα του επιχειρείν, των ΜΜΕ και της ελληνικής showbiz, σε τρεις ξεχωριστές βραδιές για δείπνο.

Τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας και προφύλαξης από τον Covid- 19, η γνωστή manager υποδέχθηκε σε κάθε βραδιά 6 καλεσμένους ανά 3 τραπέζια, προκειμένου να γευτούν τις μοναδικές ελληνικές γεύσεις του φημισμένου Εστιατορίου και να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία υψηλών γεύσεων και σχέσεων κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Στην πιο όμορφη βεράντα της Αθήνας, σε ένα χώρο που τιμά την κουζίνα και την φιλοξενία του τόπου μας με τον καλύτερο τρόπο και δίνει βάση στην γαστριμαργική μας παράδοση και την απέριττη εικόνα, ο επισκέπτης βιώνει την εμπειρία στο σύνολο της . Η μαγεία του ιερού βράχου της Ακρόπολης και οι υπέροχες μελωδίες στο πιάνο οξύνουν τις αισθήσεις που ταξιδεύουν κάθε επιθυμία και κάθε ουρανίσκο.

Καθώς η ελληνική κουζίνα φημίζεται για την παράδοση και την ουσία της και τιμάται απανταχού της γης, οι προσκεκλημένοι της κυρίας Αντωνιάδου, γεύτηκαν σαν ορεκτικά το χταπόδι Αιγαίου καρπάτσιο ή την Αθηναϊκή σαλάτα λαυράκι, αλλά και τις νέες προτάσεις στα κυρίως πιάτα όπως Πεσκανδρίτσα αυγολέμονο και αρνί γάλακτος με κρασί vinsando που κέρδισαν τις εντυπώσεις τους!

Το δείπνο συνοδεύτηκε με λευκό κρασί Πρόποδες Chardonay και Λημνιώνα Ροζέ 2019 του Κτήματος Ζαφειράκη. Ενώ το εξαιρετικό επιδόρπιο, ένα παραδοσιακό αρμενοβίλ Θεσσαλονίκης με χαλβά σιμιγδαλένιο αποτέλεσε το τέλειο γευστικό “φινάλε”.

Η ειδυλλιακή ώρα του ηλιοβασιλέματος στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης αποτελεί μια υπέροχη εμπειρία στο κέντρο της πόλης και γίνεται πραγματικότητα με ελληνικό χρώμα, απίστευτη μαγεία και δέος κάτω από τον πιο διάσημο αρχαίο ναό, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά αξιοθέατα του κόσμου.

Και καθώς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, το Εστιατόριο στο Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμένει ανοικτό τις Παρασκευές και τα Σάββατα, εως τις 12 το βράδυ, η γαστριμαργική εμπειρία στο Εστιατόριο του Μουσείου είναι η ιδανική επιλογή για ένα επαγγελματικό δείπνο υψηλών προδιαγραφών ή για ένα ιδιωτικό κάλεσμα που θα μείνει αξέχαστο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved