Βόλτα με τον σύζυγό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κάτω από την Ακρόπολη!
VIP Life

Βόλτα με τον σύζυγό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κάτω από την Ακρόπολη!

Ο γάμος τους πριν από έναν χρόνο χαρακτηρίστηκε ο γάμος της χρονιάς μιας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ξεπέρασαν τα 1350 άτομα.

Έναν χρόνο μετά, το ευτυχισμένο ζευγάρι πρόκειται να υποδεχτεί σύντομα το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα εντόπισε το ζευγάρι σε χαλαρή βόλτα κάτω από την Ακρόπολη, με την όμορφη μέλλουσα μανούλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Ο λόγος για την Αναστασία Καίσαρη και τον Βέλγο σύζυγό της Τhomas Persy.

Tο ζευγάρι, είχε παντρευτεί στις 30 Νοεμβρίου 2019 στον Άγιο Δημήτριο στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ μία ημέρα πριν, στις 29, είχε γίνει ο καθολικός στην καθολική εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αναστασία, που φημίζεται για το γούστο της, είχε αναθέσει τη σχεδίαση του νυφικού της στη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, με την οποία, άλλωστε, έχουν και προσωπική σχέση.

Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω της Αλεξάνδρας Οικονόμου και του συζύγου της, Νοach Vander Beken που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας.

Ο γαμπρός κατάγεται από πολύ καλή οικογένεια του Βελγίου, σπούδασε Αρχαιολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας, αφού ο επιχειρηματίας εντυπωσιάστηκε από τη γοητεία και τον χαρακτήρα της και εκείνη από την προσωπικότητά του.

Δεν άργησε, λοιπόν, να εξελιχθεί το ειδύλλιο, να έρθει η συγκατοίκηση στο κέντρο της Αθήνας και, φυσικά, η πρόταση γάμου.

Το λαμπερό ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη δημόσια κοσμική εμφάνιση του στα Mad About Arts by Campari, τον νέο θεσμό του Μad και του Campari που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά, αναδεικνύοντας και τιμώντας Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες, στο Κτίριο 56 στον «Ελληνικό Κόσμο».

Τη συγκεκριμένη ημέρα η Αναστασία Καίσαρη είχε πάρει το βραβείο στην κατηγορία «Fashion», αφού φημίζεται για τις εκπληκτικές δημιουργίες της, που έχουν γίνει η απόλυτη μόδα στον χώρο του κοσμήματος.

Πλέον, το ευτυχισμένο ζευγάρι αναμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου του μωρού και δείχνει πολύ ευτυχισμένο γι' αυτό. Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved