Έτσι πέρασε τις γιορτές η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (pics)
VIP Life

Έτσι πέρασε τις γιορτές η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (pics)

Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα πέρασαν τις φετινές γιορτές τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας καθώς λόγω πανδημίας έπρεπε όλοι να παραμείνουν στις "βάσεις" τους. 

Μοναδική εξαίρεση η Θεοδώρα, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η οποία μαζί με τον αρραβωνιαστικό της βρέθηκαν στην Ελλάδα και το Πόρτο Χέλι ώστε εκείνη να περάσει κάποιες από τις μέρες των γιορτών με τους γονείς της.

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα ανέβασε στο instagram φωτογραφία της από το πρωινό των Χριστουγέννων να παίρνει το πρωινό της μαζί με τους γονείς της στη βίλα της οικογένειας στο Πόρτο Χέλι. Μάλιστα, η μέρα ήταν υπέροχη και ο χειμωνιάτικος ήλιος τούς επέτρεψε να απολαύσουν όλοι μαζί το πρωινό τους στον κήπο, δίπλα στην πισίνα.

Στο Παρίσι για δουλειές βρήκαν οι μέρες των γιορτών τη Μαρία Ολυμπία, μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ οι οποίοι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τους πέρασαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη όπου ζουν και εργάζονται όλοι.

Η Μαρία Ολυμπία, ως κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Louis Vuiton έπρεπε να βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα όμως καθόλου δεν έδειξε να δυσανασχετεί αφού λατρεύει τη δουλειά της και τη μόδα.

Όσο για την υπόλοιπη οικογένειά της, πέρασε πολύ ήρεμα και άκρως οικογενειακά τις γιορτές στη Νέα Υόρκη, με τη Marie Chantal να ανεβάζει μία φωτογραφία από το σαλόνι της υπέροχης κατοικίας τους, αραχτή δίπλα στο αναμμένο τζάκι.

Tα πρώτα τους Χριστούγεννα παντρεμένοι γιόρτασαν φέτος η Nina Flohr και ο σύζυγός της Φίλιππος μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Μάλιστα, η ευτυχισμένη σύζυγος έστρωσε γιορτινό τραπέζι για δύο την παραμονή των Χριστουγέννων για να γιορτάσουν με κάθε επισημότητα αυτές τις πρώτες γιορτές τους μαζί και ερωτευμένοι. Στη χιονισμένη Ελβετία έκαναν και την αλλαγή του χρόνου οι δυο τους, έχοντας για καλή παρέα τον πατέρα της Nina και τα αγαπημένα τους σκυλιά.

Τέλος, ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ παρέμειναν στην Αθήνα καθώς λόγω καθολικού lockdown δεν μπορούσαν να βρεθούν ούτε στο Πόρτο Χέλι κοντά στον πατέρα του, τη μητέρα του και την αδελφή του.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved