Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι στο pre wedding party Φίλιππου-Νίνας Φλορ; Ποιες εντυπωσίασαν
VIP Life

Τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι στο pre wedding party Φίλιππου-Νίνας Φλορ; Ποιες εντυπωσίασαν

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτη εταιρίας liar jet, παντρεύονται αυτό το Σάββατο 23/10 στη Μητρόπολη Αθηνών και είναι όλα έτοιμα.

Πριν το γάμο τους όμως, διοργάνωσαν ένα pre wedding party προκειμένου να ευχαριστηθούν οι ίδιοι και να ευχαριστήσουν και τους καλεσμένους τους.

Οι πληροφορίες μας θέλουν το πάρτι αυτό να έχει άρωμα Ελλάδας και πολύ πιθανόν να οι λαμπεροί καλεσμένοι να ακούσουν μέχρι και παραδοσιακά τραγούδια!

Νωρίτερα σας παρουσιάσαμε φωτογραφίες με το ζευγάρι και τους πρώτους καλεσμένους να φτάνουν στη λίμνη Βουλιαγμένης για να δώσουν το παρών στο πάρτι, τι θα λέγατε όμως να δούμε τι φόρεσαν οι γαλαζοαίματοι που βρέθηκαν εκεί;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε το ζευγάρι καθώς και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά την αναχώρησή τους από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και ξέρουμε ακριβώς τι φόρεσαν.

Οι άνδρες φόρεσαν τα κοστούμια τους και οι κυρίες ήταν όλες εντυπωσιακές. Αυτές ωστόσο που ξεχώρισαν λίγο περισσότερο, εκτός φυσικά από την νύφη, ήταν η Μαρί Σαντάλ και η πριγκίπισσα Ολυμπία η οποία έλαμπε μέσα στο μπλε της φόρεμα με το βαθύ σκίσιμο στο πλάι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως μία μέρα μετά τον γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα δώσουν το παρών στον γάμο. Το γεύμα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Καρέ – καρέ η άφιξη στο pre wedding πάρτι τους πριν από τον γάμο (Photos)

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο στην Αθήνα και το pre-wedding πάρτι

Γάμος στην Αθήνα για τον Φίλιππο, μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου! Όλες οι λεπτομέρειες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved