Ποιος δισεκατομμυριούχος έκανε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς αξίας 6 εκατομμυρίων;
VIP Life

Ποιος δισεκατομμυριούχος έκανε ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς αξίας 6 εκατομμυρίων;

Το πιο ακριβό πάρτι για να αποχαιρετήσει το 2011 έδωσε ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Ποιος είναι;

Είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς που επέλεξε το νησί St Barts της Καραϊβικής όπου έχει αγοράσει μία μεγάλη έκταση για να διοργανώσει το πάρτι, όπου καλεσμένοι ήταν 300 φίλοι του. Το συνολικό κόστος της βραδιάς έφτασε μάλιστα στο αστρονομικό ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ!

Στην πρόσκληση που τους έστειλε, υπήρχε η παράκληση για ένδυμα «σικ νησιωτικό», ενώ για τη διαμονή τους ο μεγιστάνας είχε φροντίσει να υπάρχουν πολλά πολυτελή σκάφη, που θα φιλοξενούσαν τους εκλεκτούς καλεσμένους του.

Λέγεται μάλιστα, ότι στο πάρτι τη μουσική... επιμέλεια ανέλαβε το συγκρότημα των Red Hot Chili Peppers. Την ώρα που το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, βεγγαλικά εκτοξεύτηκαν στον ουρανό της Καραϊβικής κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Το πάρτι ξεκίνησε γύρω στις 22.00 και διήρκεσε μέχρι τις 04.00 τα ξημερώματα. Η έκταση με την έπαυλη όπου διαμένει ο Ρώσος κροίσος στοιχίζει 70 εκατομμύρια ευρώ περίπου. Στο παρελθόν ανήκε στην οικογένεια τραπεζιτών των Ροκφέλερ, είναι πολυτελέστατη και διαθέτει πισίνες, καμπάνες και μπάνγκαλοου με θέα στον ωκεανό. Στενοί φίλοι και συγγενείς φιλοξενήθηκαν στον χώρο αυτό πάνω στο νησί, ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι διέμειναν στα σκάφη των ισχυρών κι αρκετά πλούσιων φίλων του Aμπράμοβιτς, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες.

Ο μεγιστάνας βρίσκεται στο νησί μαζί με την 30χρονη σύντροφό του Dasha Zhukova και τον δύο ετών γιο τους από τις ημέρες των Χριστουγέννων, προετοιμάζοντας το μεγάλο πάρτι.

Η φετινή εκδήλωση ήταν προσωπικό στοίχημα για τον Ρώσο μεγιστάνα που ήθελε να ξεπεράσει τον εαυτό του και το πάρτι της περασμένης χρονιάς. Αν και το κόστος είναι σχεδόν ίσο με το περυσινό, την περασμένη χρονιά ο Aμπράμοβιτς είχε κλείσει τους Black Eyed Peas, ενώ διάσημοι καλεσμένοι ήταν οι Demi Moore, Rosie Huntington-Whiteley, Stephanie Seymour, Ellen DeGeneres, Harvey Weinstein και ο δημιουργός του Star Wars, George Lucas.

Το 2009, ο Aμπράμοβιτς είχε ξοδέψει 4 εκατομμύρια για να φιλοξενήσει τους Orlando Bloom, Miranda Kerr και Kanye West, ενώ για να τραγουδήσουν έφερε στους φίλους του τους Prince, Gwen Stefani και Beyonce.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved