Κασιράγκι-Νιάρχος: Έμπλεξαν σε καυγά για τα μάτια της Νατάσας!
VIP Life

Κασιράγκι-Νιάρχος: Έμπλεξαν σε καυγά για τα μάτια της Νατάσας!

Πλούσιος, διάσημος, γαλαζοαίματος και επιρρεπής στις φασαρίες.

Ο 24χρονος εγγονός της Γκρέις Κέλι, πρίγκιππας του Μονακό Πιερ Κασιράγκι και ο Έλληνας κληρονόμος Σταύρος Νιάρχος, μπλέχτηκαν σε μεγάλο καβγά με τον Ανταμ Χοκ, τον μεγαλύτερο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, σε πριβέ κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Ο νεαρός Μονεγάσκος, σύμφωνα με τη Real life, βρισκόταν στο μπαρ Double Seven της ανερχόμενης περιοχής Meatpacking μαζί με τον στενό φίλο του Σταύρο, ο οποίος συνοδευόταν από την κοπέλα του, μοντέλο Τζέσικα Χαρτ, και τον γιο της Καρίν Ρόιτφελντ, Βλαντιμίρ. Σε διπλανό τραπέζι βρισκόταν μια παρέα από top models, ανάμεσά τους η Νατάσα Πόλι - με την οποία ο Πιερ διατηρεί φιλικές σχέσεις - η Βαλεντίνα Ζαλίγιεβα και η Αννα Ρουμπί, που διασκέδαζαν με τον επιχειρηματία Ανταμ Χοκ. Οι νεαροί κληρονόμοι, που ήθελαν να φέρουν τα μοντέλα στο δικό τους τραπέζι, προσέβαλαν τον Χοκ - όπως ο ίδιος υποστηρίζει - και ήρθαν στα χέρια με την παρέα του, με αποτέλεσμα ο 24χρονος πρίγκιππας Πιερ να βρεθεί στο νοσοκομείο με εκδορές και κοψίματα στο πρόσωπο. Μάλιστα ο νεαρός Κασιράγκι - τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Μονακό - μπορεί να χρειαστεί πλαστική επέμβαση.

Όπως αναφέρεται ο γιος της Καρολίνα του Μονακό μαζί με τον Βλαντιμίρ Ρόιτφελντ πήγαν στο τραπέζι όπου καθόταν ο Ανταμ Χοκ και τα μοντέλα και αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες πριν ο Χοκ επιτεθεί στον πρίγκιππα. Σύμφωνα πάντα με μάρτυρες ο Χοκ έριξε μια μπουνιά στον Πιερ, ο οποίος "εκτοξεύτηκε" στην άλλη άκρη της αίθουσας και... προσγειώθηκε πάνω σε ένα τραπέζι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved