Dmitry Rybolovlev: Βάζει και… κότες στον Σκορπιό!
VIP Life

Dmitry Rybolovlev: Βάζει και… κότες στον Σκορπιό!

Πτηνοτροφικές μονάδες θα κατασκευάσει μεταξύ άλλων στο νησί του Ωνάση ο Dmitry Rybolovlev.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού θέλει να αναμορφώσει το νησί και ξέρει ακριβώς τι θα κάνει. Ο Ρώσος κροίσος σχεδιάζει την ανοικοδόμηση επαύλεων και την κατασκευή πολυτελών εγκαταστάσεων πολλών εκατομμυρίων. Αυτή η χλιδή, βέβαια, ήταν τουλάχιστον αναμενόμενη... Αυτό που ίσως κάνει εντύπωση είναι ότι θέλει στο νησί να υπάρχουν και... πουλερικά. Συγκεκριμένα, αναμένεται να κατασκευαστούν ολόκληρες πτηνοτροφικές μονάδες, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει στο νησί του Σκορπιού ο Ρώσος κροίσος θα είναι σίγουρα μια επένδυση που θα εκτοξεύσει το κύρος και τη δυναμική της περιοχής, της Λευκάδας και των Ιονίων Νήσων γενικότερα, σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι εργασίες ανοικοδόμησης του τεράστιου αυτού έργου αναμένεται να αρχίσουν στο τέλος του καλοκαιριού του 2018.

Ο Ρώσος κροίσος σχεδιάζει να κάνει έργα ύψους 120.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με το Secret το σχέδιο περιλαμβάνει την ανέγερση 12 ή και παραπάνω πολυτελών μονοκατοικιών, με εμβαδόν 500 έως 1.200 τ.μ. η καθεμία και συνολική δυναμικότητα 48 κλινών, καθώς και άλλες συνοδευτικές εγκαταστάσεις, όπως σπα, εστιατόρια και μαρίνα. Ακόμα, έχει σχεδιαστεί η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα γκολφ, τένις, μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Επίσης, προβλέπεται στο νησί να υπάρχουν μια μονάδα αφαλάτωσης νερού, χερσαίες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου υγρών καυσίμων, εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και αγωγοί μεταφοράς νερού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved