Σταύρος Νιάρχος: Το ελληνικό καλοκαίρι του με την πρώην κυρία Αμπράμοβιτς!
VIP Life

Σταύρος Νιάρχος: Το ελληνικό καλοκαίρι του με την πρώην κυρία Αμπράμοβιτς!

Μετά από µαγευτικές ηµέρες και νύχτες σε κοσµοπολίτικους προορισµούς όπως το Σεντ Τροπέ, η Ιµπιζα και η ισπανική Ριβιέρα, ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάρια Ζούκοβα συνέχισαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και συγκεκριµένα στη Μύκονο.

Το ζευγάρι, που είναι µαζί εδώ και λίγους µήνες, συνάντησε την αδελφή του 32χρονου χρυσού κληρονόµου Ευγενία Νιάρχου, η οποία ήδη απολάµβανε ξέγνοιαστες στιγµές στο Νησί των Ανέµων. ∆ιακριτικοί και αποφασισµένοι να µη χαρίσουν εύκολα στους φωτογραφικούς φακούς κοινά τους ενσταντανέ, ο Ελληνας κληρονόµος και η art curator απόλαυσαν βουτιές σε αποµονωµένες παραλίες όπου µετέβαιναν µε σκάφος, ενώ προτίµησαν να µην αναλωθούν σε βόλτες στη Χώρα της Μυκόνου, αλλά να απολαύσουν τον έρωτά τους στα ανοιχτά της θάλασσας. Στη συντροφιά τους ήταν και η ηθοποιός Σιένα Μίλερ, ο δηµοσιογράφος µόδας Ντέρεκ Μπλάσµπεργκ και ο επιχειρηµατίας Βίτο Σνάµπελ.

Τα ξένα δηµοσιεύµατα θέλουν τον Σταύρο και την πρώην κυρία Αµπράµοβιτς, η οποία έχει αποκτήσει από τον γάµο της µε τον Ρώσο µε-γιστάνα δύο παιδιά, τον 9χρονο σήµερα Ααρον Αλεξάντερ και την 5χρονη Λία Λου, να ήταν κρυφά ερωτευµένοι πριν καν χωρίσουν και οι δύο από τους συντρόφους τους. Είναι γεγονός ότι γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, όταν εκείνη ήταν ακόµα σύζυγος του Ρόµαν Αµπράµοβιτς και εκείνος διατηρούσε σχέση µε το διάσηµο µοντέλο και «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, Τζέσικα Χαρτ.

Σύναψαν σχέση, όµως, αφότου εκείνη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο από τον Ρώσο πολυεκατοµµυριούχο και εκείνος έβαζε τέλος στο ειδύλλιό του µε την καλλονή σύντροφό του. Μόλις τον περασµένο Ιανουάριο ήρθαν κοντά και µάλιστα πέρασαν τις γιορτές µαζί στο Περού και όχι σε κάποιο χειµερινό κοσµοπολίτικο θέρετρο όπως συνήθιζαν, στο Γκστάαντ ή στην Κουρσεβέλ. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί µήνες µέχρι για να κάνουν την πρώτη δηµόσια εµφάνισή τους, χωρίς µάλιστα όλο αυτό το διάστηµα να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν την είδηση ότι είναι ζευγάρι. Μόλις τον περασµένο Ιούνιο εµφανίστηκαν για πρώτη φορά µαζί στο φιλανθρωπικό δείπνο «The DKMS Love Gala 2018», στο φηµισµένο ιταλικό εστιατόριο «Cipriani» της Γουόλ Στριτ, στη Νέα Υόρκη, επιβεβαιώνοντας µε τον τρόπο τους στους κοσµικούς κύκλους του διεθνούς τζετ σετ πως είναι µαζί και ερωτευµένοι. Η κατά τέσσερα χρόνια µεγαλύτερη από τον Σταύρο, Ντάρια, πάντως, δεν κρύβει την ευτυχία της στο πλευρό του και, παρόλο που µετά το διαζύγιό της αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο, για τα µάτια του Ελληνα κληρονόµου µετακόµισε στη Νέα Υόρκη. Οπως αναφέρουν δηµοσιεύµατα του ξένου Τύπου, µάλιστα, οι δυο τους στεγάζουν τον έρωτά τους στην έπαυλη εκείνου που είναι ξακουστή για την αρχιτεκτονική της, που υπογράφει ο µετρ του είδους Ρίτσαρντ Νόιτρα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved