Μοχάμεντ Ε’: Ο πρώην Βασιλιάς της Μαλαισίας χωρίζει με τη Ρωσίδα καλλονή Οksana Voevodina
VIP Life

Μοχάμεντ Ε’: Ο πρώην Βασιλιάς της Μαλαισίας χωρίζει με τη Ρωσίδα καλλονή Οksana Voevodina

Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας, Μοχάμεντ Ε’, φαίνεται να οδεύει προς τον χωρισμό με την 25χρονη Ρωσίδα reality star Οksana Voevodina , καθώς όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού είναι συνεχείς!

Ο 49χρονος παραιτηθείς Βασιλιάς λέγεται ότι εγκατέλειψε τη βασιλεία του (είχε αναγορευτεί Βασιλιάς το 2016), λόγω του γάμου του με τη Ρωσίδα καλλονή. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, ωστόσο αυτό δεν είναι ικανό να διώξει τα σύννεφα από τη σχέση του. Το τηλεοπτικό δίκτυο Telegram αναφέρει πως «το παραμύθι της Ρωσίδας Σταχτοπούτας οδεύει προς το τέλος του, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία των απαραίτητων εγγράφων».

Άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι πήραν την απόφαση να ακυρώσουν τον πρόσφατο γάμο τους, ο οποίος έγινε τον Νοέμβριο του 2018, κι αυτό γιατί οι τσακωμοί δεν είχαν τελειωμό!

Ωστόσο, ο πατέρας της Μις Μόσχα 2015 διαψεύδει τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντάς τα ως «χαζομάρες» και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν διαβάζω όσα γράφονται στο διαδίκτυο, αλλά θα ήμουν ο πρώτος που θα το μάθαινε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved