Αθηνά Ωνάση: Ζει «αόρατη» σε μια μικρή βίλλα στην Ολλανδία
VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Ζει «αόρατη» σε μια μικρή βίλλα στην Ολλανδία

Η Αθηνά Ωνάση ζει σε μια μικρή κωμόπολη, στην Φαλκενσβάαρντ, απομονωμένη.

Η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας Ωνά­ση διατηρεί εδώ και χρόνια στην πόλη Φαλκενσβάαρντ εκτροφεία αλόγων, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την πολυτελή βίλα στο Βέλγιο, όπου έμενε με τον Αλβάρο όσο ήταν παντρεμένοι. Μετά το διαζύγιο η Αθηνά έβαλε πωλητήριο και στη συγκεκριμένη βίλα, αφού τίποτα δεν θέλει να της θυμίζει τον πρώην άντρα της. Γι’ αυτό και αποφάσισε, όσο βρίσκεται στην περιοχή, να μένει σε ένα ξύλινο σαλέ κοντά στα εκτροφεία και όχι στην πολυτελή βίλα με όλα τα κομφόρ, την οποία και πουλάει για 1,75 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μια ονειρεμένη έπαυλη μέσα στο πράσινο, όπου το τότε ζευγάρι είχε φροντίσει να έχει όλες τις ανέσεις. Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η βίλα διαθέτει και δωμάτιο για κρίσεις πανικού στον τεράστιο κήπο της. Ένα ακόμα ακίνητο όμως που έχει βγει προς πώληση από την Αθηνά Ωνάση, η οποία φαίνεται πως έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και πλέον ζει ήρε­μα σε μία μικρή πόλη, με μόλις 30.000 κατοίκους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού Τύπου, η Αθηνά διάλεξε αυτή την κωμόπολη μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων, όπως δηλα­δή κάνει κι εκείνη.

Οι κάτοικοι του Φαλκενσβάαρντ τη βλέπουν συ­χνά να κάνει βόλτα στο κέντρο της Πόλης ή να ψωνίζει στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν και αθλητικά. Η «χρυσή» κληρονόμος μένει σε μία υπέροχη ξύλινη βίλα, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογα τη5 και πλέον προτιμά να ζει ήσυχα και πειθαρχημένα, αποφεύγοντας τα πάρτι και τα ξενύχτια.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στο χωμάτινο στίβο», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός της. «Βέβαια, τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», προσέθεσε.

Αφοσιωμένη στα άλογα

Η αφοσίωση της στα άλογα αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό πέταξε για το Ντουμπάι, όπου -παρότι το άλογο της βρισκόταν σε κακή μέρα- κατάφερε να αγωνιστεί και να κερδίσει την τέταρτη θέση.

Όσο για τις σχέσεις της με την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτες, καθώς έχει να επισκεφθεί την πατρίδα της τουλάχιστον 12 χρόνια. Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα ήταν το 2007, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse show-τότε αγωνιζόταν ο Αλβάρο κι εκείνη τον στήριζε από την κερκίδς. Πάντως, η διάσημη κληρονόμος δεν αποκείεται να επισκεφτεί φέτος τη χώρα μι καλεσμένη στο διεθνές μίτινγκ ιππασίας Lomgines Jumping NationsCups, που θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου. Η ίδια δεν έχει αποφασίσει αν θα έρθει, έχει στείλει όμως στους διοργανωτές μια λίστα με όλα όσα ζητά ώστε να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα. Ανάμεσα στη λίστα με αυτά που θέλει είναι μια πολυτελής κατοικία στα Μεσόγεια, πλήρως απομονωμένη από άλλα οικήματα, ένα θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, φύλαξη όλο το 24ωρο, καθώς και το να μη διαρρεύσουν στον Τύπο φωτογραφίες της.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved