Αθηνά Οικονομάκου-Χριστίνα Κοντοβά: Όταν συνάντησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ! (Photos+Videos)
VIP Life

Αθηνά Οικονομάκου-Χριστίνα Κοντοβά: Όταν συνάντησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ! (Photos+Videos)

Μία μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, έζησαν τις προηγούμενες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου και η Χριστίνα Κοντοβά.

Καλεσμένες γνωστής εταιρίας ρολογιών, έφυγαν την περασμένη Παρασκευή για τη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να παρευρεθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά events του κόσμου στους βασιλικούς ιπποδρόμους του Royal Ascot, που εδώ και τρεις ολόκληρους αιώνες συγκεντρώνει την ελίτ της αριστοκρατίας παγκοσμίως αλλά και διεθνούς φήμης celebrities.

Στο κορυφαίο event που είναι πασίγνωστο για το απαιτητικό και αυστηρό dress code των παρευρισκόμενων -οι γυναίκες πρέπει απαραιτήτως να φορούν καπέλο- η όμορφη ηθοποιός και η γοητευτική σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκαν απαστράπτουσες και ξεχώρισαν για τις στυλιστικές τους επιλογές.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως κατάφερε να δει από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ, που οι Βρετανοί πίνουν νερό στο όνομά της.

Φυσικά τόσο η ηθοποιός όσο και η σχεδιάστρια μόδας ανέβασαν πολλές φωτογραφίες από την παρουσία τους στο Royal Ascot, δηλώνοντας ενθουσιασμένες με ό,τι είχαν ζήσει. Δείτε τις στην παρακάτω gallery.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από την εμπειρία της...

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τη Χριστίνα Κοντοβά να αστειεύεται ότι τις περιμένει η... βασίλισσα και δεν πρέπει να την κάνουν να περιμένει!

Τα παιχνίδια της ηθοποιού με ένα άλογο...

Οι δύο κυρίες απολαμβάνοντας τις ιπποδρομίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved