Αυτή είναι είδηση! Ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε και δεν φαντάζεστε με ποια! (photos)
VIP Life

Αυτή είναι είδηση! Ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκε και δεν φαντάζεστε με ποια! (photos)

Μπορεί να του πήρε πολύ καιρό μέχρι τελικά να… νοικοκυρευτεί αλλά τελικά βρήκε τη μία και μοναδική, την ξεχωριστή εκείνη γυναίκα που κατάφερε να τον πείσει να δημιουργήσει οικογένεια.

Ο λόγος για τον Σταύρο Νιάρχο ο οποίος σύμφωνα με την Page Six αρραβωνιάστηκε!

Ο Έλληνας χρυσός κληρονόμος της αυτοκρατορίας Νιάρχου, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα είχε επιλέξει το μονόπετρο που θα περνούσε στο χέρι της αγαπημένης του από τον περασμένο Μάιο. Ήταν ένα πανάκριβο μονόπετρο του οίκου Harry Winston, που διάλεξε στη λονδρέζικη New Bond Street όπου βρίσκεται η φημισμένη μπουτίκ του ιστορικού οίκου διαμαντιών Harry Wintson.

Για τον στενό κύκλο του γοητευτικού χρυσού κληρονόμου, τους φίλους του που τους έχει προίκα από τα παιδικά του χρόνια, ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Σταύρος Νιάρχος θα κατέληγε σε μία τέτοια απόφαση με την αγαπημένη του αφού τους τελευταίους μήνες τον έβλεπαν πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Εδώ και καιρό έχει κόψει τα νυχτοπερπατήματα του παρελθόντος υιοθετώντας ένα πιο ήρεμο lifestyle μαζί με την όμορφη σύντροφό του, που εδώ και περίπου δύο χρόνια είναι η μόνιμα στο πλευρό του. Εκείνη φάνηκε ότι δεν ήταν απλά ένας ακόμη έρωτας στη θυελλώδη ζωή του Έλληνα jet setter, αλλά ο καταλύτης για τη μετάβαση του στην «ενήλικη» ζωή, κάμπτοντας ακόμη και τις αντιστάσεις του απέναντι στις επισημοποιήσεις και τον γάμο.

Το πράσινο φως για την επισημοποίηση της σχέσης τους δόθηκε σε ένα ταξίδι τους, ανάμεσα στους πάγους του Ανταρκτικού Κύκλου. Πάνω στο σκάφος «Atlantis II», ο πατέρας του Έλληνα κληρονόμου αλλά και οι αδελφές του συνειδητοποίησαν ότι στη ζωή του πλέον επικρατεί μια πρωτόγνωρη γαλήνη.

«Το μεγαλύτερο εμπόδιο δεν ήταν τόσο ο πατέρας του, ο οποίος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που επιθυμεί τα παιδιά του να λει­τουργούν ως θετικά πρότυπα στην κοινωνία, αφού υπάρχει και ένα διεθνούς βεληνεκούς κοινωφελές έργο από πίσω, όσο ο πρώην σύ­ζυγος της αγαπημένης του», εξηγούν οι γνωρίζοντες.

Πράγ­ματι, ο Ρώσος ολιγάρχης και πρώην σύζυγος εκείνης, έχει τη φήμη του ανθρώπου που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω σε όλα - και όλους, όπως αποδεικνύεται, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν στη μέση και δύο παιδιά τα οποία απέκτησε το πρώην ζευγάρι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τους έδωσε την... ευχή του πρόσφατα σε μια συνάντηση που είχε με την οικογένεια, καθώς αυτή τη φορά έδειξε να δέ­χεται πιο άνετα τον διετή πλέον δεσμό του ζευγαριού σε σχέση με το παρελθόν. Βεβαίως, τίποτα δεν γίνεται τυχαία όταν μιλάμε για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο. Πλέον, όμως, τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο του.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποια πρόκειται να παντρευτεί ο Έλληνας κληρονόμος...

Το love story με happy end

Ο Σταύρος, ανήσυ­χος στην προσωπική του ζωή με ερωτικές περι­πέτειες πότε με λολίτες του lifestyle όπως η Πάρις Χίλτον και η Κέιτ Ολσεν και πότε με γα­λαζοαίματες όπως η πριγκίπισσα Μαντλίν, κόρη του βασιλιά της Σουηδίας Γουστάβου -ή ακόμα και μετά την πολυετή σχέση του με το top model Τζέσικα Χαρτ-, φαίνεται πως βρήκε αυτό που πάντα αναζητούσε στο όμορφο πρόσωπο της Ζούκοβα, μιας γυναίκας κατασταλαγμένης με την οποία μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποιή­θηκε στο περσινό Μet Gala, ωστόσο οι φωτο­γραφίες των δυο τους που έχουν κυκλοφορήσει είναι ελάχιστες. Αν και συγκατοικούν στην έπαυλη του Σταύρου στο Λος Άντζελες, σπάνια απασχολούν τις κοσμικές στήλες.

Όταν αναγκάστηκε η Ντάσα να χωρίσει από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να αφήσει την μπαλαρίνα παράνομη σύντρο­φό του να επισκιάσει τον ρόλο της στη ζωή του.

Για να βάλει την υπογραφή της στο πολυπόθη­το διαζύγιο αύξησε τον τραπεζικό λογαριασμό της κατά αρκετά (πιθανότατα εκατοντάδες) εκατομμύρια δολάρια.

Όταν πριν από δύο χρόνια γνωρίστηκε με τον Σταύρο Νιάρχο σε έξοδο με κοινή παρέα έκανε τον νεαρό και ιδιαιτέρως άτακτο γόνο να αισθανθεί αυτό που οι Γάλλοι αποκαλούν coup de foudre.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Ντάσα Ζούκοβα προέρχεται από μεγαλοαστική οικογένεια της Ρωσίας, καθώς ο πατέρας της Αλεξάντερ Ζούκοφ ήταν έμπορος πετρελαίων και η Ρωσοεβραία μητέρα της, Γελένα μοριακή βιολόγος.

Μετά τα χρόνια που έζησε στο Λος Άντζελες υιοθέτησε αμερικανική νοοτροπία και επιδόθηκε στην αναζήτηση της περιπέτειας και της χλιδής. Βρήκε και τα δύο μέσα στον γάμο της με τον Αμπράμοβιτς, όμως αυτός έληξε άδοξα. Τώρα, με τον Σταύρο, δείχνει να έχει βρει ακριβώς αυτό που ζητούσε και γι’ αυτό έχει αποφασίσει να προχωρήσει μαζί του.

Για πότε με το καλό ο γάμος;

Σύμφωνα με το Page Six, η Ντάσα και ο Έλληνας κληρονόμος δεν έκρυψαν τον αρραβώνα της στο πάρτι γενεθλίων της αυτό το Σαββατοκύριακο. «Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί αργότερα μέσα στη χρονιά» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας «αυτή την στιγμή μελετούν τις λεπτομέρειες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved