«Βόμβα» για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle – Μετακομίζουν; (photos)
VIP Life

«Βόμβα» για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle – Μετακομίζουν; (photos)

«Βόμβα» για Harry και Meghan Markle έριξαν ξένα δημοσιεύματα, κα­θώς, σύμφωνα με πληροφορίες από τον περίγυρο τους, το ζευγάρι αναζητεί σπίτι.

Αυτό συμβαίνει γιατί η Meghan νιώθει νοσταλγία για την πατρίδα της. Η «είδηση» έρχεται μό­λις λίγους μήνες μετά τον κακό χαμό που είχε προκληθεί στη Βρετανία για το κόστος της ανακαίνισης του Φρόγκμορ Κότατζ, όπου διαμένουν το «γαλαζοαίματο» ζεύγος και ο γιος τους Άρτοι. Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα, ψάχνουν σπίτι στο Μαλιμπού, όπου το κόστος μιας κατοικίας για το προφίλ του ζευγαριού θα φτάσει κάποιες δεκάδες εκατ. δολάρια!

Meghan Markle
Meghan Markle

Για την ιστορία, η δημοτικό­τητα της Meghan στη Βρετανία έχει πάρει την κάτω βόλτα, οπότε σε περίπτωση που τα δημοσιεύματα έχουν βάση οι σχέσεις με τους νέους συμπατριώτες της θα ψυχρανθούν κι άλλο.

Την ίδια ώρα, απολογητικός βγήκε ο πρίγκιπας Harry μετά την κατα­κραυγή για υποκρισία, ύστερα από τις πτήσεις με ιδιωτικό τζετ. Όπως δήλωσε από το Άμστερνταμ στα ταξίδια του έχει πετάξει κατά 99% με εμπορικές πτήσεις, αλλά όταν πρόκειται για οικογενειακές πτήσεις πετάει με ιδιωτικά αεροπλάνα για λόγους ασφαλείας, όπως αποσαφή­νισε.

Μάλιστα, δήλωσε ότι όλοι πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο και ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντως για τη μετάβαση στην ολλαν­δική πρωτεύουσα πέταξε με εμπορική πτήση, για να μην υπάρξουν άλλες μουρμούρες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved