Έπαυλη 65 εκ. για Νιάρχο και Ζούκοβα
VIP Life

Έπαυλη 65 εκ. για Νιάρχο και Ζούκοβα

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz θα περάσουν το καλοκαίρι τους σε ένα φημισμένο εξοχικό 23 στρεμμάτων και αξίας 65 εκατ. ευρώ!

Στην έπαυλη στα Χάμπτονς όπου κάποτε ο Αντί Γουόρχολ φιλοξενούσε την Τζάκι Κένεντη-Ωνάση και τον Τζρν Λένον θα περά­σουν το καλοκαίρι τους ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιανου­άριο στην Ελβετία σε έναν γάμο γε­μάτο με διασημότητες, γαλαζοαίμα­τους και μέλη του διεθνούς τζετ σετ, νοίκιασε τη θρυλική έπαυλη Εοτηβη του Μοντόκ για το καλοκαίρι. Μά­λιστα, σκοπός του Ελληνα κληρο­νόμου και της πρώην συζύγου του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι να «δοκιμάσουν» το εξοχικό των 65 εκατ. δολαρίων, καθώς πληροφορίες της «Νβν υογκ Ρο5ί» λένε ότι ενδιαφέρονται να το αγοράσουν.

Το ακίνητο, που αποτελείται από μία βασική έπαυλη και έξι ανεξάρ­τητους ξενώνες σε μία έκταση 23 στρεμμάτων, ενώ διαθέτει δική του παραλία, ανήκει στον δισεκατομμυ­ριούχο συλλέκτη Τέχνης και γκαλε­ρίστα Ανιαμ Λίντερμαν. Χτισμένο τη δεκαετία του 1930, ως εξοχικό για το ψάρεμα της εύπορης οικογένει­ας Τσερτς, το ακίνητο είχε αγορα­στεί το 1972 από τον Αντί Γουόρχολ και τον σκηνοθέτη Πολ Μορισέι αντί 225.000 δολαρίων. Τα χρόνια εκεί­να, στο Εοτπθη φιλοξενούνταν οι με­γαλύτερες διασημότητες της εποχής, από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ έως τον Μικ Τζάγκερ.

Εδώ και λίγους μήνες, ο Λίντερμαν αναζητά διακριτικά αγοραστή για το θρυλικό ακίνητο, το οποίο ο ίδιος είχε αγοράσει αντί 50 εκατ. δολαρί­ων το 2015. Σήμερα, η τιμή εκκίνησης του τοπο­θετείται στα 65 εκατ. δολάρια, καθώς η αγορά ακινήτων στα Χάμπτονς έχει εκτοξευθεί λόγω του κορονοϊού. Με δεδομένο ότι τα σύνορα της Ευρώπης παραμένουν ερμητικά κλειστά για τους Αμερικανούς, η αφρόκρε­μα του Μανχάταν, που υπό διαφο­ρετικές συνθήκες θα ταξίδευε τώρα για το Σεν Τρόπε ή την Ιμπιζα, ανα­ζητά εναγωνίως ένα «καταφύγιο» για το καλοκαίρι. Με τους μεσίτες να διπλασιάζουν τις τιμές για τα λιγοστά σπίτια που έχουν απομείνει προς ενοικίαση στα Χάμπτονς, πλέον γί­νεται σαφές ότι ο αγαπημένος προ­ορισμός της νεοϋορκέζικης αριστο­κρατίας θα είναι οτο εξής προσιτός μόνο για τους super rich.

Το Sandcastle, για παράδειγμα, ένα από τα πιο περίοπτα ακίνητα της πε­ριοχής, όπου έχουν μείνει διασημό­τητες όπως η Μπιγιονσέ και το οποίο νοικιαζόταν πέρυσι αντί 1 εκατ. δο­λαρίων για τη σεζόν, κλείστηκε φέ­τος στα 2 εκατ. δολάρια και μάλιστα μέσα σε ένα 24ωρο από τη στιγμή που βγήκε στην αγορά.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ

Για την Ντάσα Ζούκοβα, τα Χάμπτονς είναι ένας γνώρι­μος προορισμός, αφού το 2016 νοί­κιαζε εκεί μαζί με τον Αμπράμοβιτς την κατοικία στην οποία είχε περά­σει τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων η Τζάκι Κένεντι-Ωνάοτι. Και αν τελικά αποφασίσουν με τον νέο της σύζυγο να αγοράσουν, θα επεκτείνουν περισσότερο το χαρ­τοφυλάκιο των εντυπωσιακών ακι­νήτων που διαθέτουν.

Ο Σταύρος Νιάρχος jr έχει αγοράσει το Kronish House, μια διατηρητέα έπαυλη, σχεδιασμένη από τον Αυστριακό αρχι­τέκτονα Ρίτσαρντ Νόιτρα, που θε­ωρείται από τα πιο ιστορικά σπίτια του Λος Αντζελες. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό απέκτησε και το γει­τονικό ακίνητο, δημιουργώντας μια ιδιοκτησία-φιλέτο στην καλύτερη γειτονιά του Μπέβερλι Χιλς, που εκτιμάται ότι αξίζει πάνω από 30 εκατ. δολάρια.

Αλλά και η Ζούκοβα εμφανίζεται από το 2018 ως η ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης έπαυλης του Μανχά­ταν. Ο πρώην σύζυγος και πατέρας των δύο παιδιών της -με τον οποίο λέγεται ότι διατηρούν άριστες σχέ­σεις- είχε αγοράσει τρεις κατοικίες στο Upper East Side, με σκοπό να τις ενώσει -για να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή έπαυλη έξι ορόφων και 3.000τ.μ., με 12 μπάνια, δύο κουζίνες, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, κελάρι κρασιών και ένα αίθριο-γκαλερί, που εκτείνεται σε δύο ορόφους, για την έκθεση έργων Τέ­χνης.

Αλλωστε, η αγάπη της Ζούκο­βα για την Τέχνη είναι γνωστή, αφού η 39χρονη Ρωσίδα είναι ιδιοκτήτρια του Μουσείου Garage της Μόσχας και προσωπικότητα με μεγάλη έπιρροή οτους κύκλους των συλλεκτών.

Δείτε εικόνες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved