Το διεθνές τζετ σετ ξεσάλωσε με αντισηπτικά σε πριβέ πάρτι στη Μύκονο
VIP Life

Το διεθνές τζετ σετ ξεσάλωσε με αντισηπτικά σε πριβέ πάρτι στη Μύκονο

Ελληνες και ξένοι σελέμπριτις έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή γνωστού beach bar στη Μύκονο. Σε ρυθμούς κορονοϊού η διασκέδαση, καθώς οι πελάτες χόρευαν στα τραπέζια τους, ενώ οι σερβιτόροι «κερνούσαbeach bar ν» συνέχεια αντισηπτικό.

Το κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αρχίσει να υποδέχεται μέλη του εγχώριου και του διεθνούς τζετ σετ. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στα event της Μυκόνου πρωτοστάτησε το opening του παραλιακού «παραδείσου», όπως τον αποκαλούν οι τακτικοί θαμώνες του. Πρόκειται για τον «Σκορπιό», το beach bar που αναμειγνύει τη house μουσική με τα κλαρίνα και κατάφερε με το «μυσταγωγικό» προφίλ που είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια να προσελκύσει με το φετινό του opening jet setters από ολόκληρο τον κόσμο.

Το βράδυ της Παρασκευής η ουρά των αυτοκινήτων έξω από το μπαρ ήταν αρκετά χιλιόμετρα. Ο αυστηρός έλεγχος που επέβαλε το beach bar στο πάρκινγκ είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη αναμονή για τους διάσημους θαμώνες.

Ωστόσο, το «μαρτύριο» δεν τελείωνε εκεί, αφού ακόμη και για την είσοδο στο beach bar η αναμονή ήταν μεγάλη.

Μάλιστα, η πάντα ευγενική κυρία Ευγενία Χανδρή περίμενε υπομονετικά για τουλάχιστον 20 λεπτά μέχρι να μπει στο beach bar, ενώ αναγκάστηκε να καθίσει σε διαφορετικό τραπέζι από τον σύζυγο της.

Στο καλύτερο τραπέζι, που βλέπει «πιάτο» το ηλιοβασίλεμα, κάθισαν οι Peter Dundas και Evangelo Bousis, οι οποίοι ανοίγουν ένα pop-up store στη Μύκονο, ενώ είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες με τη Σοφία Καρβέλα, με την οποία συχνά αναρτούν κοινές φωτογραφίες.

Κατά τη μακρόχρονη πορεία του, ο Νορβηγός σχεδιαστής Peter Dundas, είχε αναλάβει τους οίκους Ungaro, Pucci και Roberto Cavalli. Η σόλο πορεία του ξεκίνησε μέσα από τη συνεργασία του με την Βeyonce για τα grammys του 2017, όπου η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε ιστορία με τις εμφανίσεις της.

Ο δρόμος για τη σόλο καριέρα του ταλαντούχου Σκανδιναβού ήταν πλέον ανοιχτός και έκτοτε έχει σχεδιάσει ρούχα Μichelle Obama, Ευγενία Νιάρχουμ Μπιάνκα Μπαρτολίνι, Αmy Adams, Vanessa Hudgens, Marisa Tomei και τη σέξι Εmily Ratajkowski.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους θαμώνες του «Scorpio» ήταν η τήρηση των αυστηρών μέτρων ασφαλείας, σε σημείο μάλιστα που από ορισμένους πελάτες θεωρήθηκε υπερβολικό, αφού ακόμη και η επίσκεψη στην τουαλέτα γινόταν με το... σταγονόμετρο προκειμένου να μην τριγυρίζει κόσμος στο μαγαζί. Το beach bar, που ανήκει σε Γερμανούς, δεν είχε κανέναν θαμώνα όρθιο και εξυπηρετούσε μόνο κρατήσεις. Το ειδυλλιακό beach bar τη φετινή χρονιά είχε ακόμη μία διακοσμητική πινελιά, που δεν ήταν άλλη από τα δεκάδες αντισηπτικά.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι, που είχαν λάβει εξαιρετικό training, περνούσαν συνεχώς από τα τραπέζια «κερνώντας» αντισηπτικό τους θαμώνες. «θα μου ξεράνεις τα χέρια» αναφώνησε γνωστός επιχειρηματίας την τρίτη φορά που τον πλησίασαν...

Όταν το κέφι άναψε, οι σερβιτόροι περνούσαν διακριτικά από τα τραπέζια, υπενθυμίζοντας στους καλεσμένους ότι πρέπει να χορεύουν μόνο στο τραπέζι τους.

Τη στιγμή που στο νησί εξελισσόταν το μεγαλύτερο πάρτι, ανοιχτά της Μυκόνου βρισκόταν μια θαλαμηγός στην οποία επέβαινε μια γυναίκα που λατρεύει τη Μύκονο.

Ο λόγος για τη σύζυγο του Ριάντ Ζέιν, ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής υπερδύναμης Naftomar, Ράνα Ζέιν, από τις καλύτερες οικοδέσποινες της κοσμικής ζωής της Ελλάδας, στην οποία ζει μεγάλο μέρος του χρόνου της. Μαζί της φέρεται να ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης, με τον οποίο η Ράνα Ζέιν διατηρεί στενή φιλική σχέση τα τελευταία χρόνια.

Το Σαββατοκύριακο βέβαια δεν ήταν ειδυλλιακό για όλους, καθώς ορισμένοι από τους επιβάτες της πτήσης με προορισμό το κυκλαδονήσι έφτασαν διαμαρτυρόμενοι. Η βραδινή πτήση είχε ακυρωθεί ξαφνικά, με αποτέλεσμα η απογευματινή να φύγει γεμάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved