Απίστευτες αποκαλύψεις: Όλη η  αλήθεια για τη φυγή Μέγκαν-Χάρι από το παλάτι
VIP Life

Απίστευτες αποκαλύψεις: Όλη η αλήθεια για τη φυγή Μέγκαν-Χάρι από το παλάτι

Όλη η αλήθεια για τη φυγή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ «βάζει φωτιά» στο Παλάτι.

Βιβλίο - φωτιά για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ έρχεται να ταράξει τη Βασιλική οικογένεια.

Το νέο βιβλίο των Όμιντ Σκόμπι και Καρολίν Ντουράντ με τίτλο «Finding Freedom-Βρίσκοντας την Ελευθερία- Χάρι και Μέγκαν και η Δημιουργία μιας Μοντέρνας Βασιλικής Οικογένειας» κάνει ήδη το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων.

Ο έρωτας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έμελλε να ανατρέψει ό,τι γνωρίζαμε για τους γαλαζοαίματους. Σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου, ο ένας βρήκε στον άλλο το άλλο του μισό. «Πραγματοποιώντας ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, το ταξίδι τους εκείνο στην Μποτσουάνα για να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο, η Μέγκαν εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι τις προσδοκίες της για το μέλλον, στο οποίο ανήκε κι εκείνος. Για τον Χάρι, τα πράγματα ήταν απλά: είχαν υποσχεθεί να μην αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλο, και αυτή την υπόσχεση σκόπευε να την κρατήσει. Στο πάρτι έκπληξη που οργάνωσε ο Χάρι για τα γενέθλια της, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αφρική, η Μέγκαν βλέποντας τον να χαμογελάει καθώς κουβαλούσε μια μικρή τούρτα, ένιωσε να αγαπάει και να αγαπιέται περισσότερο από ποτέ. Μετά την επιστροφή τους από εκείνο το ταξίδι, η Μέγκαν δήλωσε σε έναν φίλο «Ποτέ δεν είχα νιώσει τόση ασφάλεια, τόσο κοντά σε κάποιον και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», αναφέρει απόσπασμα από το βιβλίο που εξασφάλισε το Λοιπόν.

Βεβαίως, η επιστροφή στη Βρετανία και η συνεχής πίεση στη Μέγκαν να σταθεί αντάξια στον τίτλο της συζύγου του πρίγκιπα και ενός από τους διαδόχους του θρόνου, δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση: «Μια στενή φίλη της Μέγκαν την αποκάλεσε «Grace Under Fire», γιατί από τους πρώτους κιόλας μήνες αφότου δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Χάρι, παρά την όποια πίεση δεχόταν, κατόρθωνε να στέκεται πάντα στα πόδια της». Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς, τίποτε δεν ήταν όπως το ονειρεύτηκαν οι δύο ερωτευμένοι: «Υποτίθεται ότι θα ήταν μια ευτυχισμένη ιστορία: δύο άνθρωποι ερωτεύονται, παντρεύονται, φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, υπηρετούν τη Βασίλισσα, τέλος». Παλεύοντας με τα ψυχικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μιας εγκυμοσύνης, η δούκισσα του Σάσεξ, αναγκαζόταν να κρίνεται κάθε μέρα ακόμη και για την παραμικρή λεπτομέρεια: «Κατά τη διάρκεια τηε εγκυμοσύνης της, η Μέγκαν δεχόταν συνεχείς κριτικές από τον τύπο. Ήταν σαν να μην μπορούσε καν να είναι έγκυος με τρόπο αποδεκτό από τα μέσα ενημέρωσης. Είπε σε έναν φίλο της ότι αυτές οι επιθέσεις έμοιαζαν με «αργό και βασανιστικό θάνατο».

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Σύμφωνα με το βιβλίο, η Μέγκαν δεχόταν οδηγίες για τα πιο απλά θέματα της καθημερινότητάς της: «Μετρώντας μόλις λίγους μήνες σχέσης, η Μέγκαν ένιωσε πως η σουρεαλιστική εμπειρία να της τηλεφωνεί κάποιος από το γραφείο του αγαπημένου της και να της υποδεικνύει τι κοσμήματα να φοράει ή το να μη χαμογελάει στους φωτογράφους πήγαινε πολύ».

Ο Όμιντ Σκόμπι και η Καρολίν Ντουράντ μίλησαν για το σκοπό που έχει αυτό το βιβλίο, το οποίο όπως έγινε γνωστό γράφτηκε με την άδεια του Χάρι και της Μέγκαν. «Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να απεικονίσει τους πραγματικούς Χάρι και Μέγκαν, ένα ζευγάρι που συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ανθρωπιστικής και φιλανθρωπικής δράσης τους, αλλά που συχνά παρουσιάζεται με ανακρίβειες. Η προσπάθεια μας είχε ως κίνητρο την επιθυμία να δώσουμε μια ακριβή εκδοχή της πορείας τους και, επιτέλους, να παρουσιάσουμε την αλήθεια πίσω από λανθασμένες ιστορίες, οι οποίες έχουν γίνει «ευαγγέλιο» μόνο και μόνο επειδή επαναλαμβάνονται συνεχώς. Χάρη στις πηγές μας μπορέσαμε να μοιραστούμε την πραγματική ιστορία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ», σημείωσαν οι συγγραφείς.

Ανησυχία στο Παλάτι για την κυκλοφορία του βιβλίου

Οι αποφάσεις και οι κινήσεις του πρίγκιπα Χάρι το τελευταίο διάστημα ανησυχούν το Παλάτι. Όσοι είναι κοντά στη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β' ανησυχούν για το τι θα μπορούσε να αποκαλύψει το ζευγάρι στους συγγραφείς. Φίλος του ζευγαριού, ο παρουσιαστής Τομ Μπράντμπι, είχε προειδοποιήσει πως μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, θα μπορούσε να βλάψει ανεπανόρθωτα τη μοναρχία που εξακολουθεί να πλήττεται από το Μegxit και το σκάνδαλο με την φιλία του πρίγκιπα Άντριου με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

Στα χνάρια της Νταϊάνα, Χάρι και Μέγκαν

Αν είναι αλήθεια πως το βιβλίο εκδόθηκε, όχι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του ζευγαριού, αλλά και τη βοήθεια του, τότε ανακαλύπτουμε πως ακολουθούν κατά γράμμα τις κινήσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η μητέρα του Χάρι λέγεται πως είχε συμμετάσχει μυστικά στη βιογραφία της, «Diana: Her True Story». Ήταν μάλιστα κοινό μυστικό ότι ενθάρρυνε τους φίλους της να μιλήσουν στο συγγραφέα Άντριου Μόρτον. Μέσα σε εκείνο το βιβλίο καθαρογράφτηκε όλη η ζωή της στο γάμο της με το μελλοντικό βασιλιά. Κατάθλιψη, βουλιμία, απόρριψη, απιστία. Λέγεται μάλιστα πως μετά την έκδοση του, ήταν που η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε διαταγή να επισπευστούν οι διαδικασίες για το διαζύγιο της Νταϊάνα και του Καρόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved