Γέννησε πριν λίγες μέρες και ανέβασε φωτό από την ώρα του τοκετού! (photos)
VIP Life

Γέννησε πριν λίγες μέρες και ανέβασε φωτό από την ώρα του τοκετού! (photos)

Πριν από μερικές μέρες ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους και οι νέοι γονείς το περίμεναν πώς και πώς. 

Το μωρό ήρθε απλά για να επισφραγίσει την ευτυχία των δύο ερωτευμένων οι οποίοι παρ' όλο που είναι παντρεμένοι εδώ και περίπου δύο χρόνια, μοιάζουν σαν να κεραυνοβολήθηκαν από τον έρωτα μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Το μωρό τους ήρθε στον κόσμο σε ιδιωτική κλινική και τόσο το παιδί όσο και η μαμά του χαίρουν άκρας υγείας. Όσο για τον μπαμπά, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, παρ' όλο που είχε βιώσει ανάλογη στιγμή πριν από περίπου είκοσι χρόνια όταν είχε γεννηθεί το πρώτο του παιδί, η κόρη του.

Ο λόγος για τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση και τη νυν σύζυγό του Ντενίζ Σεβέρο, οι οποίοι προ ημερών έγιναν γονείς.

Μάλιστα, ο ευτυχής μπαμπάς ήταν εκείνος που αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία το νεογέννητου μωρού του.

Ακολούθησαν όμως και άλλες φωτογραφίες του νεογέννητου, με τον ευτυχή μπαμπά να τονίζει σε κάθε του ανάρτηση πόσο τυχερός και ευγνώμων είναι που έγινε ξανά μπαμπάς.

Η Ντενίζ Σεβέρο, η οποία γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό και φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ώρα του τοκετού!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved