Ξαφνικός γάμος στην σόουμπιζ για Ελληνίδα καλλονή και γνωστό επιχειρηματία
VIP Life

Ξαφνικός γάμος στην σόουμπιζ για Ελληνίδα καλλονή και γνωστό επιχειρηματία

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, η ξανθιά καλλονή η οποία μάλιστα είχε κατακτήσει και τίτλο στα καλλιστεία Playmate και ο γνωστός επιχειρηματίας, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, όχι μόνο λόγω των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας λόγω πανδημίας αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων. Ειδικά εκείνος απεχθάνεται κάθε είδους έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και προτιμάει να απέχει από κοσμικά events.

Εκείνη μία από τις ωραιότερες γυναίκες στη χώρα μας και εκείνος ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο όπου δραστηριοποιείται.

Και οι δύο είχαν διαγράψει τη δική τους πορεία στον χώρο ενώ είδαν αρκετές φορές την προσωπική τους ζωή να παίρνει "φως" αφού εκείνη είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του χώρου ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Μάνια Ντέλου με την οποία και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ήταν μαζί 15 ολόκληρα χρόνια όμως αυτός ο γάμος έλαβε τέλος. Δύο χρόνια αργότερα, στον δρόμο του βρέθηκε η ξανθιά καλλονή που επίσης είχε χωρίσει από προηγούμενη σχέση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση του γάμου του ζευγαριού έγινε γνωστή ή μάλλον την πρόδωσε η πανέμορφη νύφη η οποία άλλαξε το όνομα του προφίλ της στο Facebook προσθέτοντας και το επίθετο του συζύγου της.

Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100