Νιάρχος- Rowe: Έρωτας στην Σπετσοπούλα για τον κροίσο και το super model
VIP Life

Νιάρχος- Rowe: Έρωτας στην Σπετσοπούλα για τον κροίσο και το super model

Ο Τεό Νιάρχος και η Camille Rowe παραθερίζουν στην Ελλάδα με ελευθερία, ισότητα, αισθησιασμό και πολλές αναμνηστικές selfies.

Στη Σπετσοπούλα, το ιδιωτικό νησί της οικογένειας Νιάρχου στον Σαρωνικό, επέλεξε για τις διακοπές του ο Τεό Νιάρχος, γιος του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες. Μαζί του η αγαπημένη του, μοντέλο και εκκολαπτόμενη ηθοποιός, Camille Rowe.

«Είμαι διαφορετική, έχω baby face και ήψος μόλις 1,70 μ. Εχω μεγάλο στήθος. Αλλά οι φωτογράφοι και οι διαφημιστές με επιλέγουν». Λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω δήλωση της στις αρχές της χρονιάς σε γαλλικό περιοδικό, καταλαβαίνει κανείς ότι η Καμίλ Ρόου είναι μια γυναίκα που, εκτός από φωτογένεια, διαθέτει σίγουρα αυτογνωσία. Γνωρίζει τα πλεονεκτήματα της, αλλά κυρίως τον τρόπο να μετατρέπει ακόμα και τα μειονεκτήματά της σε αβαντάζ. Έμπειρο μοντέλο με θητεία για ένα φεγγάρι (το 2016) στο επίλεκτο τάγμα των Αγγέλων της Victoria’s Secret και εκκολαπτόμενη ηθοποιός, η 33χρονη Γαλλοαμερικανίδα απολαμβάνει ήδη δάφνες διασημότητας στις δύο πατρίδες της, τη Γαλλία και τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής. Εσχάτως την ανακάλυψε και το εγχώριο κοινό εξαιτίας της σχέσης της με τον Θεοδωράκη, κατά κόσμον Τεό, Νιάρχο και των κοινών διακοπών τους φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος για να επισφραγίσουν τη σχέση τους που σε λίγο καιρό συμπληρώνει δυο χρόνια; Ρητορικό.

Ελευθερία, ισότητα και αισθησιασμός. Λυτό είναι το μότο ζωής της συντρόφου του Τεό Νιάρχου, το οποίο μάλιστα η ίδια διατρανώνει και στην επικεφαλίδα του λογαριασμού της στο Instagram όπου διαθέτει ποίμνιο 550.000 followres. Θα περίμενε κανείς από μια γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό ενός από τους πλουσιότερους και τους πλέον ακριβοθώρητους γόνους στην οικουμένη διακριτικότητα, επιφυλακτικότητα, ακόμα και μυστικοπάθεια.

Όμως η Ρόου, που έδωσε τα χέρια με τη δημοσιότητα και την προβολή ήδη από την ενηλικίωση της, δεν βρίσκει κανέναν λόγο να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της, ανάγοντας έτσι τον εαυτό της σε ιδανικό θήραμα των παπαράτσι. Γι΄ αυτό και φρόντισε να δώσει πλήρες ρεπορτάζ από τον παραθερισμό με τον αγαπημένο της στα νησιά του Αργοσαρωνικού -ανάμεσα τους η Σπετσοπούλα και η Υδρα-, όπως άλλωστε θα έπραττε κάθε millennial. Είναι μάλλον προς τιμήν της ότι χρησιμοποίησε λιγότερο photoshop συγκριτικά με τους συνομιλήκoυς της Influencers.

Οι διακοπές του ζευγαριού είχαν ατελείωτες ώρες ραθυμίας κάτω από τον ανέφελο ελληνικό · ουρανό και τον εκτυφλωτικό μεσογειακό ήλιο, κολύμπι με το σκυλί τους, ράτσας Λαμπραντόρ, αθλοπαιδιές, αφού ο Νιάρχος από τα 12 χρόνια του, όταν μετακόμισε στη Χαβάη, είναι δεινός σέρφερ, βόλτες στα γραφικά καλντερίμια των νησιών, εξορμήσεις με ταχύπλοο και, φυσικά, μια επίσκεψη στα Σφαγεία της Υδρας όπου στεγάζεται το παράρτημα του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ. Άλλωστε αν υπάρχει μια συγκολλητική ουσία ανάμεσα στον 28χρονο Νιάρχο και την 33χρονη Ρόου -εκτός προφανώς από την αυτονόητη έλξη και επιθυμία- αυτή είναι η σύγχρονη τέχνη.

Το 2015 ο Τεό Νιάρχος, στις παιδικές αναμνήοεις του οποίου έχουν περίοπτη θέση οι οικογενειακές επισκέψεις στην Μπιενάλε της Βενετίας, ίδρυσε την πρώτη του γκαλερί «6817 Μelrose» στον ομώνυμο εμβληματικό δρόμο του Λος Αντζελες. Για τους Νιάρχους η τέχνη είναι οικογενειακή υπόθεση και το ενδιαφέρον μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά. Ο 66χρονος πατέρας του, Φίλιππος Νιάρχος -743ος στη φετινή λίσπα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, σύμφωνα με το Forbes-, κατέχει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες ιδιωτικές συλλογές τέχνης, με έργα του Βαν Γκογκ, του Γουόρχολ αλλά και του Μαουρίτσιο Κατελάν. Οσο για τη Ρόου, το ενδιαφέρον της για τις καλές τέχνες πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού θα είχε σπουδάσει σεναριογράφος κινηματογράφου, αν μια σύμπτωση δεν την είχε δελεάσει τόσο ώστε να αλλάξει ρότα στη ζωή της.

Γεννημένη στο Παρίσι από Γαλλίδα μητέρα, χορεύτρια του θρυλικού «Lido», και Αμερικανό πατέρα που ασχολείται με επιχειρήσεις εστίασης, η Ρόου στα 18 της χρόνια είχε μια συνάντηση που την οδήγησε να αναθεωρήσει ό,τι προγραμμάτιζε έως τότε για τον εαυτό της. Ο ατζέντης μοντέλων Ολιβιέ Λαφροντιέρ την είδε σε ένα καφέ της συνοικίας Μαρέ και της πρότεινε να συνεργαστούν. Δεκαπέντε χρόνια μετά παραμένει ο μάνατζερ της, αν και η Ρόου έχει μεταπηδήσει πια από το μόντελινγκ στην Έβδομη Τέχνη. Οχι ως σεναριογράφος, αλλά ως πρωταγωνίστρια - εντάξει, δευτεραγωνίστρια. Η ίδια παραδέχεται ότι στο μόντελινγκ τα πράγματα κύλησαν μάλλον εύκολα. Είδε τον εαυτό της εξώφυλλο στα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά, ο φωτογραφικός φακός τη λάτρεψε, ενώ αν και μετρίου αναστήματος έκανε και αρκετές φορές πασαρέλα. Πάντως, κορυφαία το δίχως άλλη στιγμή της παραμένει το εξώφυλλο της το 2016 στο περιοδικό «Ρlayboy». Το κινηματογραφικό βάπτισμα του πυρός το έλαβε το 2010 με έναν μικρό ρόλο στην ταινία «θα έρθει η μέρα και για μας» του Ρομέν Γαβρά, γιου του Κώστα Γαβρά. H Ρόου, αν και με ολιγόλεπτη συμμετοχή, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα εξαιτίας της σκηνής όπου συνευρίσκεται με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Βενσάν Κασέλ και την ηθοποιό Ζοζεφίν ντε λα Μπομ. Σήμερα πάντως ομολογεί ότι στον κινηματογράφο έμαθε να καταπίνει την έπαρση που έφερε ως προίκα από το μόντελινγκ και πλέον πορεύεται με το κεφάλι χαμηλά και πίστη στο δόγμα της σεμνοταπεινοσύνης·.

Με τον Τεό Νιάρχο ήταν γνωστοί για χρόνια. Το πρώτο ερωτικό σκίρτημα το ένιωσαν λίγους μήνες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Βρετανό ποπ σταρ Χάρι Στάιλς στα μέσα του 2018. Ο Στάιλς, αν και λέγεται ότι είχε απιστήσει, δήλωνε συντετριμμένος από την απόφαση της τότε αγαπημένης του να τον εγκαταλείψει. Εκείνη ήταν τόσο απτόητη από την όψιμη απολογία του πρώην συντρόφου της ώστε δέχτηκε ακόμα και να δανείσει τη φωνή της για το φινάλε του τραγουδιού ακούγεται στον τηλεφωνητή. Αλλά έτσι δεν συμβαίνει όταν βρίσκει κανείς την αληθινή αγάπη - ή, έστω, θεωρεί ότι την έχει εντοπίσει; Σε κάθε περίπτωση, εκτός από ταιριαστοί στην όψη, ο Νιάρχος και η Ρόου έχουν -πέρα από τη σύγχρονη τέχνη και κοινά ενδιαφέροντα.

Λατρεύουν ας πούμε την έξτραβαγκάντζα. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε το ζευγάρι οργάνωσε ολόκληρη εξόρμηση στην Ανταρκτική προκειμένου να γιορτάσουν τα 33α γενέθλια της Ρόου. Η ίδια μάλιστα θεώρησε υποχρέωση της· να ενημερώσει την οικουμένη για την τωόντι εντυπωσιακή εξόρμηση ποζάροντας γυμνόστηθη στους πολλούς μείον βαθμούς Κελσίου, ανάμεσα σε φώκιες και αυτοκρατορικούς πιγκουίνους.

Πηγή Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved