Οι δηλώσεις υπέρ της Meghan Markle κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
VIP Life

Οι δηλώσεις υπέρ της Meghan Markle κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Δεν είναι μόνη σε όλο αυτό.

Νόμιζες πως σε αυτή την εγκυμοσύνη τα πράγματα για τη Meghan Markle θα είναι εύκολα; Πίστεψες έστω και για μια στιγμή πως δεν θα συμβεί κάτι το οποίο θα έβαζε στο στόχαστρο τη Meghan, τον Harry και κατ’ επέκταση το αγέννητο παιδί τους; Φαντάστηκες πως αυτή τη φορά η Meghan μακριά από το παλάτι θα απολαύσει την εγκυμοσύνη της και θα ηρεμήσει μετά τον πόλεμο που δέχθηκε με τον σύζυγό της στη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης τους;

Λυπούμαστε, αλλά έκανες λάθος. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, έγινε γνωστό πως ο Harry και η Meghan για πρώτη φορά μετά το 2017 θα έδιναν μια συνέντευξη στην Oprah Winfrey από τότε που αποχώρησαν από το παλάτι και αποφάσισαν να χαράξουν μια διαφορετική πορεία. Κι αυτή ήταν η αρχή του τέλους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει συνέντευξη πριν τη συνέντευξη των Sussexes όμως αυτό είναι το λιγότερο. Tα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τον πρίγκιπα Φίλιππο που ήταν στο νοσοκομείο ως μια προσπάθεια να δυσφημίσουν τους Sussexes και να τους παρουσιάσουν ως άκαρδους και αφού είδαν πως αυτό δεν λειτούργησε, έφεραν στο φως τον υποτιθέμενο εκφοβισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved