Το χυδαίο εξώφυλλο της Daily Star για τη συνέντευξη της εγκυμονούσας Meghan
VIP Life

Το χυδαίο εξώφυλλο της Daily Star για τη συνέντευξη της εγκυμονούσας Meghan

Τα βρετανικά tabloids έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει η μετάδοση της συνέντευξης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Εδώ και τρεις εβδομάδες γνωρίζουμε για τη συνέντευξη αυτή και περιμέναμε τη μέρα και την ώρα που θα μεταδοθεί. Η προαναγγελία της έγινε λίγη ώρα αργότερα αφότου το παλάτι ανακοίνωσε πως οι Sussexes δεν θα επιστρέψουν ξανά στο Λονδίνο και «χωρίζουν» ουσιαστικά με τη βασιλική οικογένεια (κυρίως ως εργαζόμενα μέλη της).

Η συνέντευξη αυτή είναι η πρώτη επίσημη των Sussexes τόσο μετά την αποχώρησή τους τον Ιανουάριο του 2020, όσο και μετά τον αρραβώνα τους το 2017. Στις μέρες που πέρασαν κυκλοφόρησαν πολλά στιγμιότυπα τα οποία προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση. Σημαντικότερη στιγμή εκείνη της Meghan που μιλάει για το Παλάτι σαν να είναι επίχειρηση.

Αναφερόμενη στην φίρμα, το Παλάτι ως επιχείρηση δηλαδή και χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα, η Meghan είπε πράγματα τα οποία μας θύμισαν την πριγκίπισσα Diana σε εκείνη τη συνέντευξη λίγους μήνες πριν τον θάνατό της.

«Πώς νιώθεις ότι ακούει το Παλάτι την αλήθεια που λες σήμερα»;, ρωτάει η Oprah με την Markle να βάζει μπουρλότο στη σχέση με όλα τα μέλη της οικογένειας του Harry: «Δεν ξέρω πώς περίμεναν μετά από τόσο καιρό να παραμείνουμε σιωπηλοί. Η φίρμα παίζει ενεργό ρόλο στο να διαιωνίζονται ψέματα εναντίον μας κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε πράγματα, έχουν ήδη χαθεί πολλά ήδη».

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved