VIP Life

Η... χλιαρή απάντηση του Buckingham μετά τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν!

Gossip-tv Team

Κάποιοι περίμεναν υπόγειο παιχνίδι και άλλοι την πλήρη αδιαφορία και τη στάση απόστασης από το παλάτι του Buckingham μετά τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey

Όμως, αντ' αυτού ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι η οποία ήταν σύντομη, λιτή αλλά περιεκτική.

«Ολόκληρη η οικογένεια λυπήθηκε που έμαθε για το πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν.

Τα θέματα που τέθηκαν, ιδίως για τον ρατσισμό, είναι πολύ ανησυχητικά. Τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν και θα τα χειριστούμε ιδιωτικά. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας» ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού όμως υπήρξαν και οι πρώτες παράπλευρες απώλειες μετά από τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί.

Αυτή είναι ο Piers Morgan, ο διάσημος δημοσιογράφος και παρουσιαστής που αποχώρησε από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, μετά την κριτική που ασκεί εδώ και καιρό σε βάρος της συζύγου του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle, η οποία κλιμακώθηκε στον απόηχο της συνέντευξης του ζεύγους

«Έπειτα από συζητήσεις με το ITV, ο Πιρς Μόργκαν αποφάσισε ότι είναι τώρα η στιγμή να αποχωρήσει από το Good Morning Britain», ανακοίνωσε το κανάλι και συνέχισε: «Το ITV αποδέχθηκε την απόφαση αυτή και δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο».

O Morgan σε όλη τη διάρκεια του σχολιασμού της συνέντευξης δήλωνε ότι δεν πιστεύει λέξη από τα όσα είπε η Δούκισσα και όταν ο μετεωρολόγος της εκπομπής τον κατηγόρησε για μεροληψία αποχώρησε από το στούντιο.

Όπως έγινε γνωστό, το ITV διενέργησε έρευνα μετά από 41.000 παράπονα που υποβλήθηκαν από τους τηλεθεατές για τα σχόλια του Morgan.
H έρευνα οδήγησε σε παραίτηση του παρουσιαστή από τη δημοφιλή εκπομπή ενώ αργότερα όταν του ζητήθηκε από συναδέλφους του να σχολιάσει το όλο θέμα, δεν έδειξε να κάνει πίσω.

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved