Πάπιγκο: Σήμερα ο λαμπερός γάμος Λαιμού-Αράπογλου! Οι ετοιμασίες και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι!
VIP Life

Πάπιγκο: Σήμερα ο λαμπερός γάμος Λαιμού-Αράπογλου! Οι ετοιμασίες και οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι!

Σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες στο Πάπιγκο γίνεται απόψε ο λαμπερός θρησκευτικός γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με τη Μαρίκα Αράπογλου

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες που γίνονται στο πανέμορφο Πάπιγκο για τον γάμο του εφοπλιστή με την κόρη του πρώην διοικη­τή της ΕΤΕ, Τάκη Αράπογλου.

Λόγω της πανδη­μίας, ο πολιτικός γάμος τους τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία των γονιών τους, ενώ απόψε το βράδυ, θα τελεστεί ο θρησκευτικός, στις πλα­γιές της Τύμφης, στο Πάπιγκο, ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο δείπνο στον ιδιό­κτητο χώρο της οικογένειας του Αντώνη Λαιμού.

Οι εκδηλώσεις όμως, ξεκίνησαν από την Πέμπτη 17 Ιουνίου με όλες τις παραδόσεις και τα έθιμα.

Εδώ και μέρες συνεργεία κατασκευαστικών εταιρειών δουλεύουν αδιάκοπα για να είναι όλα έτοιμα απόψε το βράδυ για τον λαμπερό γάμο και την εξίσου λαμπερή γαμήλια δεξίωση. Έχουν στηθεί ήδη σε μία υπέροχη τοποθεσία προκατασκευασμένα αίθρια και ολόκληρες αίθουσες όπου και θα φιλοξενηθεί το μυστήριο αλλά και η δεξίωση. Μάλιστα έχει γίνει μέριμνα να είναι κλειστές οι συγκεκριμένες κατασκευές σε περίπτωση βροχής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις ετοιμασίες που γίνονται στο Πάπιγκο:

Στο θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού αναμένεται να παραστούν όλες σχεδόν οι οικογένειες των Ελλήνων εφοπλιστών που κυριαρχούν στο City του Λονδίνου και οι περισσότεροι θα φθάσουν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με τα ιδιω­τικά τους αεροπλάνα. Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχείο στο Πάπιγκο και τα γειτονικά χωριά αγγίζει το 100% μιας και σε αυτά θα μείνουν οι καλεσμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες η Μαρίκα Αράπογλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από τον πολιτικό τους γάμο, με την ίδια στην αγκαλιά του συζύγου της, να γράφει στη λεζάντα: «Forever in your arms Andonis Lemos».

Ο αδελφός του γαμπρού, Φίλιππος Λαι­μός που έχει παντρευτεί την Μαριάννα Γουλανδρή, κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάν­νη, επίσης έχουν προσκληθεί στο Πάπιγκο. Προσκεκλημένος είναι επίσης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και έχει συναντήσεις με στε­λέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννε­να, το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του με­ταξύ Λονδίνου και Αθήνας, όπου σ Αν­τώνης Λαιμός και σ αδελφός του Φίλιπ­πος έχουν αναλάβει τα ηνία της ναυτι­λιακής εταιρίας Enesel SA. Την κόρη του τραπεζίτη και πρώην διοικητή της ΕΤΕ Τάκη Αράπογλου κέρδισε η τέχνη, ακο­λουθώντας τα χνάρια της μητέρας της Εβίτας, ιστορικού τέχνης, με μεγάλο έρ­γο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Απόφοιτος της Σχολής Μωραϊτη με σπουδές αρχιτεκτονικής, και Master στο Product Design, δημιουργεί από κο­σμήματα έως έπιπλα έργα τέχνης, τα οποία προωθεί μέσω του δημοφιλούς σάιτ της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved