Δείτε την Άννα Βίσση να χορεύει με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και να του αφιερώνει το «Δώδεκα»
VIP Life

Δείτε την Άννα Βίσση να χορεύει με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και να του αφιερώνει το «Δώδεκα»

Μία μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο, έναν ιστορικό χώρο όπου τραγουδούσε για πρώτη φορά η Άννα Βίσση

Παρουσία του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε παλιές και νεότερες επιτυχίες της, μαγεύοντας το κοινό που την παρακολούθησε.

Περισσότερο απ' όλους όμως μάγεψε τον ίδιο τον Μονεγάσκο πρίγκιπα ο οποίος δέχτηκε την πρόσκληση της Ελληνίδας σταρ, όταν εκείνη του ζήτησε να ανέβει στη σκηνή μαζί της.

Όλα συνέβησαν μετά το high dinner που δόθηκε στο «Salle des Etoiles» και ακολούθησε η μία και μοναδική συναυλία της Άννας Βίσση. Η συναυλία έγινε για περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία της Μεσογειακής φώκιας.

Η βραδιά κυλούσε πολύ όμορφα μέχρι που το κέφι άρχισε να παίρνει φωτιά, με την Άννα Βίσση να κάνει όλους τους παρευρισκόμενους να χορεύουν με τις επιτυχίες της. Μέχρι που κάποια στιγμή ζήτησε από τον πρίγκιπα Αλβέρτο ο οποίος είχε επίσης παρασυρθεί από τα τραγούδια της Ελληνίδας σταρ, να ανέβει στη σκηνή.

Και τότε η Άννα Βίσση άρχισε να χορεύει μαζί του το "Δώδεκα" το οποίο και του αφιέρωσε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον χορό τους χθες το βράδυ (25/9):

Η σούπερ εμφάνιση της Βίσση made by Βρεττάκος!

Η Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση εμφανίστηκε με μια custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη για τη μοναδική της συναυλία στο Monte-Carlo.

Μια glam rock εμφάνιση, εμπνευσμένη από τους θρύλους της μουσικής σκηνής, όπως την Janis Joplin, David Bowie και την iconic Grace Jones.

Ένα ολοκέντητο σακάκι με αλυσίδες που τελειώνουν σε κρόσσια και μια κρυστάλλινη τιρκουάζ φόρμα διακοσμημένη με 230,000 κρυστάλλους στο χρώμα του light sapphire...

Μια cutting edge, εμφάνιση για την μια και μοναδική Άννα Βίσση. Ένα συναρπαστικό ταξίδι και μια υπέροχη συνεργασία του σχεδιαστή και της Ελληνίδας star, η οποία χάρισε μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της σε live shows performances στην καριέρα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved