Ποια είναι πλουσιότερη από τις τρεις νύφες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου;
VIP Life

Ποια είναι πλουσιότερη από τις τρεις νύφες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου;

Ο Παύλος, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος, γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι παντρεμένοι με πολύ εντυπωσιακές και πολύ πλούσιες γυναίκες που συναγωνίζονται σε στυλ αλλά και σε πλούτη. Ποια όμως είναι η πλουσιότερη;

Ο πρωτότοκος, ο Παύλος παντρεύτηκε το 1995 τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, στο Λονδίνο, και απέκτησαν μαζί πέντε παιδιά. Ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ενώ ταξιδεύουν συχνά και στο Λονδίνο όπου διατηρούν μια πολυτελή κατοικία. Εκεί άλλωστε ζούσαν τα πρώτα χρόνια του γάμου τους και είναι ένας τόπος που αγαπούν πολύ. Όπως αγαπούν πολύ και την Ελλάδα την οποία επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι για διακοπές.

Η Μαρί Σαντάλ είναι η κόρη του Ρόμπερτ Μίλερ, Αμερικανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, που ήταν συνιδρυτής της Duty Free Shops και διαχειρίζεται όλη την Ασία. Το 2000, η Μαρί Σαντάλ δημιούργησε τη δική της φίρμα πολυτελών παιδικών ενδυμάτων που φέρουν το όνομά της και ντύνουν τα παιδιά των διάσημων και πλουσίων. Η περιουσία της είναι πάρα πολύ μεγάλη και μακράν είναι η πλουσιότερη και από τις τρεις νύφες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η πριγκίπισσα των παπουτσιών

Η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ είναι η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν. Από την πλευρά της μητέρας της, είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Άϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β', εκλέκτορα της Έσσης. Η ίδια έχασε τον πατέρα της όταν ήταν 7 ετών, ένα γεγονός που σίγουρα τη σημάδεψε. Ο πατέρας της διέθετε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις υποδυμάτων παγκοσμίως που τον βοήθησαν να εξασφαλίσει στην κόρη του ένα πολύ άνετο, από άποψη χρημάτων μέλλον. Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι λάτρης της μόδας, θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες και έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στις φιλανθρωπίες, επιλέγοντας να ζει στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της Νικόλαο.

Η low profile Νίνα Φλορ

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τη Νίνα Φλορ στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2021. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 είχαν τελέσει πολιτικό γάμο στο Σεν-Μόριτζ της Ελβετίας. Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρήκε την πραγματική ευτυχία στο πρόσωπο της κόρης του δισεκατομμυριούχου Ελβετού ο οποίος διαθέτει τη μεγαλύτερη εταιρία ιδιωτικών αεροσκαφών που φημίζονται για τη χλιδή, την πολυτέλεια και τις απίστευτες ανέσεις που προσφέρουν στους εκλεκτούς ταξιδευτές τους. Το περιοδικό W είχε γράψει για εκείνη: «η Νίνα Φλορ ζει μια ζωή που θα ζήλευε και ο πιο έμπειρος ταξιδιώτης. Η 28χρονη γεννημένη στην Ελβετία, με σπουδές στη Βρετανία και την Αμερική, δημιουργική διευθύντρια της VistaJet, της κομψής ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας που ίδρυσε ο πατέρας της, Τόμας Φλορ, το 2004, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο, την Καλιφόρνια και το νησί Benguerra. Εκεί στα ανοικτά των ακτών της Μοζαμβίκης, κατασκευάζει το Kisawa, ένα ξενοδοχείο και κέντρο προστασίας του περιβάλλοντος. «Θα πρέπει μόνο να κοιτάξετε μέσα στην γκαρνταρόμπα μου για να δείτε ότι έχω τρεις ζωές», λέει η Φλορ…. Το στυλ, άλλωστε, ήταν πάντα μέρος της ζωής της. Η μητέρα της, Katharina, ήταν η ιδρυτική διευθύντρια μόδας τόσο της ρωσικής όσο και της ελληνικής Vogue, και αργότερα ήταν η διευθύντρια και δημιουργική διευθύντρια της Fabergé».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved