Κέιτ Μίντλετον: Υποβλήθηκε σε εξευτελιστικές εξετάσεις πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ
Instagram princeandprincessofwales
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Υποβλήθηκε σε εξευτελιστικές εξετάσεις πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ένα νέο βιβλίο για του royals του Ηνωμένου Βασιλείου φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής και της σχέσης της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο λόγος για το βιβλίο Gilded Youth: A History of Growing Up in the Royal Family" του Tom Quinn ο οποίος ισχυρίζεται ότι συνέλεξε το υλικό και τις πληροφορίες για το βιβλίο του από εργαζόμενους στο παλάτι.

Αυτόπτες μάρτυρες σε γεγονότα όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι, αποκάλυψαν ότι η Κέιτ Μίντλετον, ως «κοινή θνητή» και όχι γαλαζοαίματη, έπρεπε, να υποβληθεί σε συγκεκριμένες εξευτελιστικές για τους περισσότερους εξετάσεις προκειμένου να πάρει το... εισιτήριο για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας αφού θα παντρευόταν τον μέλλοντα βασιλιά μιας και τότε ήταν δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου μετά τον σημερινό βασιλιά Κάρολο, τον πατέρα του.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα άτυπο βασιλικό πρωτόκολλο, η Κέιτ Μίντλετον, αν ήθελε να παντρευτεί τον Γουίλιαμ, έπρεπε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ώστε η βασιλική οικογένεια να εξασφαλίσει ότι θα κατάφερνε να χαρίσει στον πρίγκιπα τους διαδόχους του και φυσικά αυτόματα και τους διαδόχους του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Αυτά πάντα γίνονται για να βεβαιώσουν πως μία μελλοντική βασίλισσα μπορεί να κάνει παιδιά. Αν η Kate δεν ήταν γόνιμη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο γάμος θα είχε ακυρωθεί» είπε ο συγγραφέας του βιβλίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved