Έλα στη θέση μου: Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (Photos)

Η σειρά «Έλα στη θέση μου», είναι από τις σειρές που έχει καταφέρει να κερδίσει  μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού και για τρίτη συνεχή χρονιά οι τηλεθεατές έμπαιναν καθημερινά... στη θέση τους και ζούσαν τις απολαυστικές περιπέτειες των ηρώων.

Άλλοτε τα πράγματα κυλούσαν όμορφα και ευχάριστα σκορπώντας άφθονες στιγμές γέλιου και άλλοτε η σεναριακή ομάδα της σειράς έπαιζε τραγικά παιχνίδια με τις ζωές τους.

Πώς θα ολοκληρωθεί η τρίτη σεζόν για τους κεντρικούς ήρωες της σειράς, που κάνει φινάλε την Παρασκευή 28 Ιουνίου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Μytv», οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τόσο στη ζωή του Βλάση και του Αχιλλέα όσο και των υπόλοιπων ηρώων!

Μάλιστα, την τελευταία εβδομάδα προβολής της σειράς πρόκειται να παρακολουθήσουμε δύο γάμους αλλά και έναν ανατρεπτικό χωρισμό. Ο τελευταίος αφορά την Μίκα και τον Βλάση.

Τα τεράστια προβλήματα και οι τριγμοί που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό στον γάμο της με τον Βλάση οδηγούν τη Μίκα στην αγκαλιά του Μίμη, ο οποίος έχει πλέον πιστέψει ότι κατάφερε να κερδίσει τον δικό του, ξεχωριστό χώρο στην καρδιά της.

Ωστόσο, ο σύζυγος της αντιλαμβάνεται κάποιο στιγμή τα ψέματα της και ταυτόχρονα ανακαλύπτει την πρόθεση της να πουλήσει το οινολογικό πάρκο.


Δείτε στη gallery το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved