To φινάλε των εκπομπών! Ποιες συνεχίζουν και ποιες αποχαιρετούν; (photos)
Media

To φινάλε των εκπομπών! Ποιες συνεχίζουν και ποιες αποχαιρετούν; (photos)

Μία δύσκολη και απαιτητική τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της κι οι ιθύνοντες των καναλιών έχουν ήδη προγραμματίσει πότε θα ρίξουν αυλαία οι εκπομπές, αλλά και ποιες από αυτές θα συνεχίσουν και του χρόνου.

Το φινάλε των πρότζεκτ έχει ήδη σχεδιαστεί, ωστόσο ενδέχεται ένα κομμάτι αυτών να ανατραπεί λόγω της πολιτικής επικαιρότητας και των επερχόμενων εκλογών.

Το πλάνο που υπάρχει στον Alpha θέλει τη βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της «Ελένη» να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, όπως και ο Χρήστος Φερεντίνος με το Deal και η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ».

Οι τρεις προαναφερθέντες τηλεαστέρες θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στο κανάλι της Κάντζας, οπότε θα πρέπει να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν με φρέσκες ιδέες.

Την ίδια εβδομάδα, αυλαία θα ρίξει και η Ελεονώρα Μελέτη, με επικρατέστερες ημερομηνίες την 26η Ιουνίου ή την 3η Ιουλίου.

Το late night show της έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, καθώς απογείωσε τη μεταμεσονύκτια ζώνη σημειώνοντας υψηλά ποσοστά. Το Σάββατο 29 Ιουνίου, το τελευταίο «Πακέτο» της χρονιάς θα ανοίξει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια θα πει αντίο στο φανατικό της κοινό και θα πρέπει να συζητήσει για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς το συμβόλαιό της λήγει το επόμενο διάστημα.

Το «Happy Day» της Σταματίνας θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή 5 Ιουλίου και θα επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου, ανανεωμένο.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, Νίκος Μάνεσης και Ναταλία Γερμανού, επίσης, θα βάλουν μία άνω τελεία με τις εκπομπές τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.

Στην gallery που ακολουθεί θα δείτε τι πρόκειται να συμβεί και στα υπόλοιπα κανάλια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved