Survivor Τελικός: Είναι οριστικό! Πού θα γίνει τελικά την Κυριακή το βράδυ; Ελλάδα ή Τουρκία;
EXCLUSIVE NEWS

Survivor Τελικός: Είναι οριστικό! Πού θα γίνει τελικά την Κυριακή το βράδυ; Ελλάδα ή Τουρκία;

Τελικά όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά με το τρίτο Survivor Ελλάδα- Τουρκία που φτάνει στο τέλος του την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Από τη μία η τηλεθέαση του φετινού Survivor δεν ήταν η αναμενόμενη για το μεγάλο Project της Acun Media, από την άλλη σηματοδοτεί, όπως όλα δείχνουν την τελευταία συνεργασία του Τούρκου παραγωγού με τον ΣΚΑΙ. Μια σχέση που τερματίζεται όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις αν κρίνουμε και από αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες.

Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.

Όπως είχε γίνει γνωστό και πρώτο έγραψε το Gossip-tv.gr ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού επιβίωσης που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν 2,5 χρόνια με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και σάρωσε (τότε) ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 4 Ιουλίου.

Η προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών για τις 7 Ιουλίου όμως άλλαξε τα πλάνα της παραγωγής και του τηλεοπτικού σταθμού που μετέφεραν τον τελικό του Survivor για τις 30 Ιουνίου γιατί μετά στην prime time του καναλιού θα κυριαρχούν πολιτικές εκπομπές όπως είναι απολύτως λογικό.

Ως εδώ καλά. 30 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου, όπως έγινε και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ξεκίνησαν μάλιστα και οι επαφές των δημοσιογράφων με το γραφείο τύπου του καναλιού για τις απαραίτητες διαπιστεύσεις για την είσοδο στον χώρο την βραδιά του Ελληνικού τελικού – γιατί ο Τουρκικός τελικός ήταν προγραμματισμένος για την ίδια μέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Χθες το βράδυ όμως συναντώντας παίκτες που έχουν αποχωρήσει πια από το γνωστό reality στο μεγάλο πάρτι του περιοδικού ΟΚ στο Island πήρε το αυτί μας πως υπάρχει πιθανότητα ο τελικός του Survivor και για τους Έλληνες παίκτες να μην γίνει τελικά στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία!

Ουπς, εμπλοκή. Και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν από την πραγματοποίησή του. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν τον πανέξυπνο Acun να κάνει μια τέτοια κίνηση, αν τελικά αυτή υλοποιηθεί, σίγουρα πάντως δυσκολεύει ιδιαίτερα τόσο τα ΜΜΕ της Ελλάδας να καλύψουν τα τεκταινόμενα στα παρασκήνια του μεγάλου τελικού, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια αλλά και να κάνουν συνέντευξη σε όποιον νικήσει και φυσικά τους ίδιους τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ που σε αυτήν την περίπτωση δεν θα παρευρίσκονται καν.

Τουλάχιστον όχι όσοι θα έπρεπε να για συντονίσουν την επικοινωνία του τελικού Ας ελπίσουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και τελικά η διεξαγωγή του τελικού θα γίνει όπως πάντα στην Αθήνα.

EXCLUSIVE UPDATE

Τελικά όπως φαίνεται η λογική δεν πρυτάνευσε και μόλις πριν από λίγα λεπτά μάθαμε πως η οριστική απόφαση της παραγωγής οδηγεί τον τελικό του Survivor Ελλάδα-Τουρκία εκτός Ελλάδος! Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες αφού η απόφαση πάρθηκε πριν λίγη ώρα και ακόμα όλα είναι ρευστά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι παίκτες και ο παρουσιαστής θα ετοιμάσουν και πάλι βαλίτσες για να βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη για τον μεγάλο τελικό. Φαίνεται τελικά πως οι τεταμένες σχέσεις του παραγωγού με τον ΣΚΑΙ οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση αφού σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες όχι μόνο ο Acun αλλάζει 4 μέρες πριν τον τελικό του Survivor όλα τα πλάνα του καναλιού αλλά δεν έχει προσκαλέσει και κανένα από τα στελέχη του σταθμού -τουλάχιστον ως τώρα- να βρεθεί την μεγάλη βραδιά στον τελικό!

Στο διαγωνιστικό τμήμα τώρα, να θυμίσουμε ότι εχθές το βράδυ είχαμε ακόμη μία αποχώρηση από το παιχνίδι που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία πριν το μεγάλο φινάλε. Δείτε το βίντεο με τον παίκτη που αποχώρησε χθες το βράδυ...

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY