«8 Λέξεις»: Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γεωργίου και είναι μια κούκλα (photos)
Media

«8 Λέξεις»: Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Γεωργίου και είναι μια κούκλα (photos)

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις» είναι γεγονός και η νέα πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου είναι δημοφιλής στη γειτονική Κύπρο.

Είναι διάσημη στο κυπριακό τηλεοπτικό κοινό, καθώς ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της επιτυχημένης «Γαλάτειας» του κυπριακού καναλιού SIGΜΑ, έχοντας προηγουμένως πάρει μέρος και στη σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου στον ΑLPHA Κύπρου «Σαν οικογένεια», η οποία προβλήθηκε και στην Ελλάδα.

Με αρκετές θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό της αποφοίτησε από την κυπριακή δραματική σχολή του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη ενώ ήταν... λεχώνα.

Η ίδια, μέσα από το προσωπικό της blog «mynameismomcy», αφιερωμένο σε γυναίκες που έζησαν τη μητρότητα σε πολύ νεαρή ηλικία, περιγράφει τη διαδρομή της, που θα μπορούσε να είναι το σενάριο μιας τρυφερής κοινωνικής σειράς: «Είκοσι τριών χρόνων, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών. Η ζωή μου: Με λίγες λέξεις, μαμά, νοικοκυρά, ηθοποιός, σύντροφος και τέλος γυναίκα».

Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα λίγο μετά τα δεκαέξι της. «Ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα, όμως, το σχολείο το συνέχισα και πήγαινα με την κοιλιά στο στόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Γέννησα, κάθισα σπίτι δύο εβδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω τη Γ Λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα», αναφέρει και συνεχίζει: «Παράλληλα με την εγκυμοσύνη, προετοιμαζόμουν για να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Ήρθε το καλοκαίρι, πήγα στις εξετάσεις και πέρασα».

Η αποκάλυψη της νέας πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «8 λέξεις» στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved